PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539270}

Jak zostać królem

The King's Speech
2010
7,8 329 tys. ocen
7,8 10 1 328854
7,1 81 krytyków
Jak zostać królem
powrót do forum filmu Jak zostać królem

Nie po raz pierwszy już kompletnie nie rozumiem i nie zgadzam się z nominacjami do Oscarów. Film jak dla mnie bardzo przeciętny i niczym szczególnym się nie wyróżniający. Gra aktorka też mnie jakoś nie powaliła na kolana. W sumie mając obecną świadomość drugi raz tego filmu bym nie obejrzał, bo jednka szkoda czasu, a jest znacznie więcej godnych uwagi filmów.
Nie polecam!

ocenił(a) film na 9
COSTA_3

Ja obejrzałem już 2 razy i... polecam każdemu, kto ceni dobry kawałek kina :)

ocenił(a) film na 6
COSTA_3

a ja się zgadzam że film bardzo przeciętny i momentami nudny, niczym nie zaskakuje, jedynie gra aktorska mi się podobała, ale generalnie nie rozumiem o co tyle szumu w związku z tym filmem

ocenił(a) film na 4
golecc

jak coś jest niewysokich lotów to trzeba zrobić dożo szumu takie prawa biznesu im więcej szumu tym więcej chętnych by zobaczyć dlaczego.Do dajemy do tego pisane z metra posty jaki to on zachwycający i kasa leci jak podał portal po ogłoszeniu nominacji oskarowych zyski filmu skoczyły o 50%.Większość co była niezrozumiała filmu przecież o tym nie napisze tylko jak stado baranów będzie jednym głosem meczeć rewelacja :) A jak ktoś napisze że nic specjalnego to będą próbowali go zakrzyczeć.