PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539270}

Jak zostać królem

The King's Speech
2010
7,8 329 tys. ocen
7,8 10 1 328809
7,1 81 krytyków
Jak zostać królem
powrót do forum filmu Jak zostać królem

Bez rewelacji...

ocenił(a) film na 6

Szczerze mówiąc jestem zawiedziona...Może dlatego,że nastawiłam się na coś świetnego
po tych wszystkich Oscarach i opiniach krytyków.Film mnie nie zachwycił daję 5/10 za moją
ulubioną aktorkę Helenę Bonham Carter.

użytkownik usunięty
Julka33

proszę, wyjaśnij co miało być świetne, a nie było? chodzi Ci o przeżycia subiektywne, czy grę aktorską, wydarzenie w filmie, wątek?

ocenił(a) film na 5
Julka33

wszystkie Julki to fajne dziewczyny
:-)
gniot

Julka33

nareszcie jakis glos rozsadku. no niestety film przecietny i rzeczywiscie po tylu achach czlowiek nastawia sie na cos porywajacego i jeszcze bardziej jest zawiedziony... owszem jest kilka smaczkow typu humorystyczne dialogi czy swietna gra aktorska ale coz.... to tylko tyle.
w kazdym razie obejrzyjcie sami i nie nie dajcie sie porwac szalowi "krytykow" ktorzy krzycza peany nt tylko sami ocencie czy to az taka rewelacja.

ocenił(a) film na 4
Julka33

No niestety jesteś kolejna ofiarą postów pisanych przez małolatów które zachwycających się filmem którego nawet nie rozumieją.
I kolejnym przykładem ze ten film traktują jak by był ich własny .Dlatego zaraz się znajdują tacy oburzeni jak mogłaś coś podobnego napisać o ich ukochanym filmie :) .Będą cię przekonywać że nie wiedziałaś co widziałaś :) Powinnaś się bardziej przyłożyć albo wejść w skórę aktora :) Na naprawdę to twoja wina że ci się nie spodobał wiec powinnaś iść na niego drugi raz :) Popraw się :) Sam się przekonałem jak niewiarygodne oceny są na portalu właśnie dlatego wystarczy by zrobić szum medialny a od razu tworzy się grupa która pisze setki nieobiektywnych postów ten film jest doskonałym przykładem maniaków gotowych napisać swoje zamiłowanie do filmu wierszem, proza czy w jakikolwiek inny sposób .Niestety dlatego właśnie oceny filmów są tak niewiarygodne .Proponuje byś zawsze odrzucała skrajne zachwyty nad jakim kol wiek filmem bo na pewno nie są one wiarygodne.Najlepiej wypośrodkować.