Z bólem serca muszę przyznać, że spodziewałem się czegoś lepszego ... ale być może
była to wina mojego nastawienia na coś iście wspaniałego, ciekawego, porywającego .
Na moje nastawienie miał wpływ niesamowicie wielki szum medialny, przez który to
właśnie moje wymagania co do filmu stały się niesłychanie wysokie ...
Moja ocena wynosi 8/10. Film jest naprawdę poprawny, z punktu widzenia technicznego i
merytorycznego, jednak czegoś zabrakło, bym chciał do niego wracać, bym myślał o nim
jakiś czas po seansie i bym zapisał go do arcydzieł. Niemniej jednak film jest wart
obejrzenia, jednak nie ma co liczyć na zachwyty ...
niesamowity szum medialny zgadzam się media od dawna są pewna władza .Media promują i potrafią z każdego zrobić gwiazdę.Na ty wielu ludzi robi do dzisiaj karierę i świetnie na tym wychodzi wiedza jak karmić media komu co sprzedać by jeszcze zarobić.Dlatego szum medialny w tym filmie to podstawa apotem rozczarowanie co nie których.Dziwna jest tylko twoja wysoka ocena chyba tez jesteś pod wpływem tym razem forum boisz się że ta cześć nawiedzonych i zachwyconych filmem forumowiczów zaraz cię dopadnie i skrytykuje.:) Bo rozczarowanie to oznacza 3-4 gwiazdki max