PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=539270}

Jak zostać królem

The King's Speech
2010
7,8 329 tys. ocen
7,8 10 1 328809
7,1 81 krytyków
Jak zostać królem
powrót do forum filmu Jak zostać królem

Z bólem serca muszę przyznać, że spodziewałem się czegoś lepszego ... ale być może
była to wina mojego nastawienia na coś iście wspaniałego, ciekawego, porywającego .
Na moje nastawienie miał wpływ niesamowicie wielki szum medialny, przez który to
właśnie moje wymagania co do filmu stały się niesłychanie wysokie ...

Moja ocena wynosi 8/10. Film jest naprawdę poprawny, z punktu widzenia technicznego i
merytorycznego, jednak czegoś zabrakło, bym chciał do niego wracać, bym myślał o nim
jakiś czas po seansie i bym zapisał go do arcydzieł. Niemniej jednak film jest wart
obejrzenia, jednak nie ma co liczyć na zachwyty ...

użytkownik usunięty
Matias85

to znaczy czego się spodziewałeś?

ocenił(a) film na 4
Matias85

niesamowity szum medialny zgadzam się media od dawna są pewna władza .Media promują i potrafią z każdego zrobić gwiazdę.Na ty wielu ludzi robi do dzisiaj karierę i świetnie na tym wychodzi wiedza jak karmić media komu co sprzedać by jeszcze zarobić.Dlatego szum medialny w tym filmie to podstawa apotem rozczarowanie co nie których.Dziwna jest tylko twoja wysoka ocena chyba tez jesteś pod wpływem tym razem forum boisz się że ta cześć nawiedzonych i zachwyconych filmem forumowiczów zaraz cię dopadnie i skrytykuje.:) Bo rozczarowanie to oznacza 3-4 gwiazdki max

ocenił(a) film na 8
lions

Zależy - możemy się spodziewać arcydzieła, mocnego 10/10, a spotkamy film bardzo dobry, ale bez wielkiego ŁAŁ, które zapadnie w pamięć. Rozczarowanie nie musi świadczyć o tym, że film automatycznie staje się słaby.