Te schematy zapożyczone z amerykańskich filmów trochę czasem są na tyle oczywiste, że trudno żeby ten film czymś mnie zaskoczył. W ogóle gdzie są feministki? To kolejny film w którym z kobiet robi się jakieś idiotki z iq poniżej 30(?) Ja kojarzę z tego filmu tylko dwie baby z czego jedna żeni się z gangsterem i o tym nie wie. Dopiero inna baba jej to uświadamia mówiąc, że to przecież nie możliwe żeby chłop co taksówką jeździ miał apartament przy plaży. Ta nagle oświecona zaczyna płakać... no ja pier... Druga baba którą kojarzę .ebie się w co drugiej scenie, a w co trzeciej robi loda :D. Inna sprawa to dlaczego co chwilę reżyser daje muzykę do tych scen. Robi to klimat, ale jest tego za dużo, szczególnie, że niektóre utwory jakoś mi nie pasują, podobnie jest z ilością slow motion. Dużo ludzi jest zafascynowana grą aktorską głównego bohatera. Dla mnie jest tylko spoko. Moim zdaniem sama postać bohatera jest tak dobrze napisana, że można było ją sporo lepiej zagrać. Tak czy inaczej film mi się oglądał całkiem nieźle, dobrze, że takie filmy powstają, bo ileż można oglądać jak to Polacy dostawali wpi.rdol od Niemców, Rusków itd. :).