To co nam się podoba to kwestia gustu z którym się niedyskutuje. Tak też jest w przypadku niesprawiedliwych komentaży wobec tego filmu. My polacu już tak mamy, że jesteśmy pod dużym wplywem kina hoolywoodzkiego i oczekujemy za wiele. A naprawde polska kinomatografia zwlaszcza z tamtych lat jest świetna podobnie jak i ten film. Widzu nie warto sugerować sie opinia innych, uśądź i obejrzyj sam ten film bo naprawdę warto.
Niesamowitość tego filmu polega między innymi na tym, że mimo dość nudnej fabuły widz w tajemniczy sposób "wciąga się w film", nie może się od niego oderwać, chce wiedzieć co jest na końcu... Widziałam o wiele ciekawsze dzieła kina ale to na pewno na długo pozostanie w mojej pamięci ;)
wciąga? hmmm oglądałem go na trzy razy bo usypiałem za każdym razem i nigdy więcej ale chciałem obejrzeć bo tak się ludziska zachwycają ech
Poprzednie komentarze były przychylne,więc nie rozumiem cię w tym wpisie!! Zgadzam się natomiast film jest genialny-wspaniała refleksyjna komedia i kto napisze źle-z tym gościem albo gośćmi ostra dyskusja!!!
- Za cienko!
- Za grubo!
- Co się dziwisz?
- ..obsrały św, Rocha
i wiele innych, tylko trzeba oglądać a nie wysyłać w trakcie esemesy
no fakt ubaw po pachy, a zresztą gadka i narracja tej dziołchy są mega wkur.. i żenujące a nie śmieszne
A ja uważam, że nie ma co dyskutować o gustach i poczuciu humoru, bo to tak jakby Jolę Rutowicz przekonywać o tym,że świński róż jej jednorożca jest infantylny ;) Pewnie nie zrozumiałaby nawet co to słowo znaczy! Tak samo nie ma co Ciebie przekonywać o tym,że ten film w wielu momentach JEST ZABAWNY, skoro oglądałeś go aż trzy razy i tego nie zauważyłeś.