4,1 9,9 tys. ocen
4,1 10 1 9910
3,5 8 krytyków
Jason X
powrót do forum filmu Jason X

1/10

ocenił(a) film na 1

Nieporozumienie. Czy ci wszyscy producenci nie potrafią zrozumieć, że każda kolejna część jaką tworzą jest co raz gorsza a powinna zakończyć się już po czwórce? Oczywiście Jason ponownie cudownie powraca do życia (mimo, że wcześniej trafił do piekła...). Jason w kosmosie to totalna klapa. Dialogi to jakaś kpina, ten film śmieszy kiedy ma straszyć a straszy kiedy ma śmieszyć. Jest nudny i tak naprawdę trudno wytrzymać do jego końca. Mnóstwo niecelowych kiczowatych scen i wołające o pomstę do nieba efekty specjalne. Dno. Bezsensowny film, który w ogóle nie powinien się pojawić. Moja ocena: 1/10.

ocenił(a) film na 1
Shady_Yo

dokładnie! Poza faktem, ze taki gniot nie powinien wogóle powstać. Żałosny film. Tak jak kreacja postaci Jasona. megamonter, którego nie da się zabić. wyjęli mu mozg, on nadal zył.. jak sie trzeba zeszmacic zeby coś takiego wymyslic? Albo zeby dać temu filmowi 10 haha co za absurd!
Ale film był aż tak zalosny, ze był az smieszny! Jedyny jego plus. Np ta scena pod sam koniec, gdzie zeby zmylic naszego potworka dają jakąś iluzję dziewczyn w bikini, to on je zapakował w worki, i zaczął tłuc jedną o drugą.
hahahahaha to było zajebiste, ten film powala debilizmem :D

Shady_Yo

Ja dałem 10/10 dla mnie arcydzieło ... Dla niektórych ten film jest denny, a m jak miłość uważają za arcydzieło, dlatego mam gdzieś waszą opinię...

ocenił(a) film na 1
mariuszlublin

Tak, a my mamy gdzieś Twoją opinię bo takim postem się tylko ośmieszasz...

Shady_Yo

Zależy co kto lubi tak jak powiedziałem, nie możesz tego uszanować to się zamknij...

ocenił(a) film na 1
mariuszlublin

Potrafię uszanować każdą, obiektywną ocenę, w przeciwieństwie do Ciebie, który ma "gdzieś naszą opinię". Odpowiedziałem w podobnym tonie a skoro masz w takim wypadku do mnie teraz jakieś pretensje nie najlepiej to świadczy o Twoim poziomie intelektualnym. Tyle.

ocenił(a) film na 5
Shady_Yo

Producenci chyba doskonale to rozumieją, ale w takich seriach wiadomo że każda kolejna częśc jest coraz większym kiczem, i imo właśnie na tym polega ich urok.

ocenił(a) film na 1
_Candy_

Też lubię czasem urok horrorów klasy B ale w tym filmie żadnego uroku nie widzę.

ocenił(a) film na 5
Shady_Yo

No ciężko tu znaleźć jakikolwiek "urok", to zdecydowanie najgorszy film z serii, ale i tak cieszyłam się że kolejny raz mogę ujrzeć Jasona w akcji, choćby w kiepskim filmie.

ocenił(a) film na 3
_Candy_

Początek filmu był niezły,nawet niezły patent ale potem ....no właśnie potem żenada te kosmiczne fazy,robo-baby i Jason-cyborg hehehe masakra ........najgorsza część cyklu 3/10 ze względu tylko na jakość egzekucji wykonanych przez Jasona .