4,1 9,9 tys. ocen
4,1 10 1 9910
3,5 8 krytyków
Jason X
powrót do forum filmu Jason X

Z poczatku pierwsze 8 minut ok, ale po przejsciu w 2455 rok kumpletna załamka, chłopy walą do Jasona z amunicji z 20 wieku w roku 2455, wybuchy i ogień w kosmosie, typ zabawiający sie z androidem. Cała armia nawala do Jasona w jakims magazynie po omacku zamiast zapalić swiatło. Nie wiem co tam jeszcze bedzie bo jest reklama i nie wiem czy włacze jeszcze ten film.

kunarski

w filmach na morderców pokroju Jasona nie ma sposobu zabicia -możesz do niego walić z czołgu,zakopać , podpalić ,itd ale oni i tak wrócą

użytkownik usunięty
kunarski

OMG...dzieki za ostrzeżenie , nie oglądam

użytkownik usunięty

ostrzeżenie ?właśnie dobrze że nie giną ale widać jesteś jeszcze za młode dziecko na slashery

użytkownik usunięty

a co to są slashery? szajsery mnie nie interesują ;)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

człowieku właśnie widać kto tu jest dzieckiem, zwłaszcza że twierdzisz że takie powroty są dobre, wręcz przeciwnie jest to totalny bezsens

użytkownik usunięty

Akurat tutaj w Internecie liczy się nie wiek, tylko to, co się między uszami.

Pan cierpi na wyraźny deficyt, co można wywnioskować po nadzwyczaj prymitywnych tekstach wielmożnego pana dojrzałego. Wyjeżdżanie do innych z tekstami w stylu "należy cię zabić" itd. jest świetnym przykładem wyjątkowo prymitywnego sposobu myślenia. Że nie wspomnę już o nazywaniu innych szczylami i jednocześnie wymagania szacunku do innych.

ocenił(a) film na 4
jporuba

koleś powinien bana za coś takiego dostać

jporuba

Nie wymagam tu od nikogo szacunku kolego zwłaszcza jednocześnie, ale ciężko nie zauważyć że owy delikwent zachowuje sie jak gówniarz i to dość prymitywnie, ale zgadzam się że przydałby się tej osobie odpoczynek od internetu. i kolego bardzo przepraszam ale w mojej wypowiedzi nie widzę prymitywizmu

Coffemachine

Piszę do wilka.

użytkownik usunięty

Czy ty właśnie porównałeś zabicie człowieka do wyrzucenia śmieci?

Wiesz, że w każdej chwili można cię zgłosić administracji? Względna anonimowość już ci uderzyła do głowy, co?

jporuba

a to przeszepraszam

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Powiedz mi umiesz napisać coś logicznie zamiast tylko obrażać innych?

użytkownik usunięty
Coffemachine

rzecz w tym że ja w przeciwieństwie do ciebie pisze logicznie ale zauważyłem że starasz się mnie strollować więc nie mam zamiaru cie dalej karmić

po pierwsze nie próbuje cię strollować naucz się chłopcze.
po drugie nigdzie nie piszesz logicznie obrzucając ludzi błotem więc nie staraj się udowadniać teraz że jesteś mądry, bo jeszcze bardziej się pogrążasz

użytkownik usunięty
Coffemachine

no i dyskusja z tobą jest jak walka z wiatrakami ciągle odwracasz kota ogonem dlatego teraz już po prostu będę cie ignorował

gratuluje ci tego że potrafisz tylko kogoś naśladować aby udowodnić swoją wyższość, zapomniałeś może o tym co napisałeś wyżej? Naucz się kultury i zrozumienia a potem tu wróć

ocenił(a) film na 1

slashery są dobre a ty jesteś ścierwem i należy cie zabić.... AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH w życiu nie przeczytałem tak zabawnego komentarza na filmwebie. Człowieku serio coś z tobą nie tak jeśli piszesz takie rzeczy na poważnie i nikt nie będzie miał szacunku to takich kretynów jak ty, nawet jak będziesz miał lat 80. Szacunek zdobywa się poprzez zachowanie i osiągnięcia nie przez to, że jest się coraz starszym, a jeśli już ktoś się starzeje to powinien z wiekiem mądrzeć, niestety widzę u ciebie to nie nastąpiło.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

Szkoda, bo zabawa była przednia, dzięki za urozmaicenie mi życia.

ocenił(a) film na 2
kunarski

Ten film to dno. Beznadziejne teksty, np. Jason wsadza mu sztylety w brzuch, a murzyn mówi: To za mało żeby mnie rozwalić, wsadził następnego sztyleta a murzyn mówi że to już wystarczy... MAsakra, jak przy jakiejś herbatce, bo komu przychodziłyby takie tekściki na myśl podczas gdy ktoś go zabija. Druga sprawa to to że widzą że nic mu nie robią z amunicji a mimo to nawalają do niego przez 10 minut aż się amunicja skończy.

A NAJLEPSZE W TYM FILMIE JEST TO : Zabijają kolesia w tym filmie chyba z 10 razy, i za każdym razem poto żeby sobie nad nim postać, a jak już wstanie to ich wszystkich wybija HAHAHAHA