Przed obejrzeniem tego filmu myślałam, że ocenię go na 1. Fakt, fabuła zerżnięta z "Obcego...", ale nie był najgroszy. Chociaż maska Jasona mnie denerwowała, bo czasami miałam wrażenie, że oglądam inny film. Niestety, wcale nie utrzymywał klimatu poprzednich częsci. 5/10
Zgadzam się całkowicie. Nie było klimatu z poprzednich części, aczkolwiek zabijał jak zwykle z klasą. Myśle że niektóre poprzednie części były zdecydowanie lepsze. Ja oceniam na 4/10
film oglądałem dwa razy tym razem ta część była lepsza niż 9 miał klimat i fabułe lepszą od 9 początek miodzio mogliby go zastawić roku 2010 pewnie by był lepszy ale nic. A teraz sam koniec jest tragiczny bym im tak pierdolił za koniec tego filmu Jason te dwie zabijał tak no jak komedii i póżniej przybył na ziemie pytam się jak przeżciesz ziemia była rozwalana a tu widać coś innego nie wiem co myśleć ale ocene dam dobrą bo były nawet fajnie pokazane sceny sexu i ten android też chce takiego :) ocena 5+/10
Dla mnie to jedna wielka tragedia. Aktorstwo było tragiczne, fabuła jeszcze gorsza. Co mnie denerwuje, nie tylko w tej części, wszędzie ktoś musi mieć podręczną maczetę, tu akurat to było narzędzie chirurgiczne... po prostu porażka, we wcześniejszych seriach podobnie, Jason zawsze brał nie wiadomo skąd maczetę, albo ktoś miał przypadkowo w plecaku (nie pamiętam w której to było dokładnie części ale chyba 4 albo 5), albo po prostu sobie gdzieś leży w stodole czy innym miejscu.
Jason X - najgorszy z wszystkich części 2/10.