4,1 9,9 tys. ocen
4,1 10 1 9911
3,5 8 krytyków
Jason X
powrót do forum filmu Jason X

Od czego zacząć?

ocenił(a) film na 2

Może od pomysłu.Umieszczenie Jasona w 2455roku-no cóż...bez komentarza.Może chcieli zrobic z jasona obcego wybijającego w pień wszystkich po koleji ale nie wyszło;zabrakło klimatu tamtego filmu.MUZYKA-kompletne dno.Na początku nie wiedziałem czy to jakas bajka dla dzieci czy film grozy(w końcu miał przez cały film czerwoną kropeczke).GRA AKTORSKA-wspaniała nominacja do oskara dla pana biegającego przez ostatnie 15 minut z głową narzeczonej na rękach.EFEKTY SPECJALNE-mistrzostwo świata. jak na 2455 to kiepską bedziemy miec technike.Jedno mnie tylko zastanawia-dlaczego NEW LINE CINEMA słynące z produkcji wspaniałych horrorów wydała na świat takiego gniota.2 z !

ocenił(a) film na 2
McCoy

zgadzam się! Co do słowa.....
Muzyka beznadziejna, akrorzy też....ogólnie cały film jakiś nietego
A to co już mnie normalnie wkurzyło a zarazem rośmieszyło że o mało z fotela nie spadłem
to to (UWAGA SPOILER)
żę kiedy to wszystko wybuchło i oni odlatywali to nagle zdają sobie sprawę że Jason w kosmosie leci do nich poprostu bez komentarza

ocenił(a) film na 2
Viggo_2

n,,m.lfg.,fhl; gnk,k'jh,jy,jntyit,t,tni,t,nfg .?V

ocenił(a) film na 2
McCoy

Ha ha nic się nie zmieniło po ostatnim wyświetleniu go w tvn-ie :D

ocenił(a) film na 5
McCoy

Zgadzam sie. Nie rozumiem czemu TVN puszcza takie gnioty??!! Nie tylko TVN bo Polsat też nie ma czym sie chwalić skoro puszczają horrory typu Krokodyl Zabójca>lol< Skoro TVN ma kase aby puścić Władce Pierścieni,Matrixa czy Gladiatora, to nie mają kasy na jakieś mocne horrory??!! Mogliby sie wysilić i puścić coś w stylu Teksańskiej Masakry albo chociaż jakieś starsze typu Piątek trzynastego czy Coś. Myśle, że wtedy oglądalność byłaby wysoka....

ocenił(a) film na 3
opal28

TVN – puszczał już „Coś” pare razy

opal28

Tak jakby "Teksańska..." odbiegała bardzo poziomem od Jasona X... :P