Może od pomysłu.Umieszczenie Jasona w 2455roku-no cóż...bez komentarza.Może chcieli zrobic z jasona obcego wybijającego w pień wszystkich po koleji ale nie wyszło;zabrakło klimatu tamtego filmu.MUZYKA-kompletne dno.Na początku nie wiedziałem czy to jakas bajka dla dzieci czy film grozy(w końcu miał przez cały film czerwoną kropeczke).GRA AKTORSKA-wspaniała nominacja do oskara dla pana biegającego przez ostatnie 15 minut z głową narzeczonej na rękach.EFEKTY SPECJALNE-mistrzostwo świata. jak na 2455 to kiepską bedziemy miec technike.Jedno mnie tylko zastanawia-dlaczego NEW LINE CINEMA słynące z produkcji wspaniałych horrorów wydała na świat takiego gniota.2 z !
zgadzam się! Co do słowa.....
Muzyka beznadziejna, akrorzy też....ogólnie cały film jakiś nietego
A to co już mnie normalnie wkurzyło a zarazem rośmieszyło że o mało z fotela nie spadłem
to to (UWAGA SPOILER)
żę kiedy to wszystko wybuchło i oni odlatywali to nagle zdają sobie sprawę że Jason w kosmosie leci do nich poprostu bez komentarza
Zgadzam sie. Nie rozumiem czemu TVN puszcza takie gnioty??!! Nie tylko TVN bo Polsat też nie ma czym sie chwalić skoro puszczają horrory typu Krokodyl Zabójca>lol< Skoro TVN ma kase aby puścić Władce Pierścieni,Matrixa czy Gladiatora, to nie mają kasy na jakieś mocne horrory??!! Mogliby sie wysilić i puścić coś w stylu Teksańskiej Masakry albo chociaż jakieś starsze typu Piątek trzynastego czy Coś. Myśle, że wtedy oglądalność byłaby wysoka....