4,1 9,9 tys. ocen
4,1 10 1 9910
3,5 8 krytyków
Jason X
powrót do forum filmu Jason X

Najgłupszy film jaki widziałem, dialogi jak z reklamy proszku do prania, po godzinie wyłączyłem gdyż bezwiednie zacząłem podcinać sobie żyły. Film tylko dla wybitnie wytrwałych, lub pod wpływem konopii (niezły ubaw).

użytkownik usunięty
wojciech_mialczynski

Ktoś powinien popracować nad scenariuszem, bo woła on o pomstę do nieba.

ocenił(a) film na 8
wojciech_mialczynski

Film pa prostu pewną klimę której nie chwytasz, nie twoje wina, wychowałeś się w innym świecie. Jedni lubią orzeszki drudzy chipsy ziemniaczane. Interesujący film z wartką akcją...

bogdanor

Ej stary czemu jesteś czerwony? Cisnąłeś klocka robiąc to zdjęcie?

ocenił(a) film na 1
skt84

HAHAHAHAHAHAHA zajebisty wrzut :D
co do bogdanor to bez komentarza. Naprawdę, żeby komuś podobał się ten film to nie wiem.. moze i jestem nietolerancyjny w tym momencie wobec innych "gustów", ale jak sie lubi jasona X to naprawdę, pozostaje tylko harakiri. Albo, jak autor wątku dobrze prawi, podcinanie żył. Polecam!

ocenił(a) film na 1
wojciech_mialczynski

A ja ten film uwielbiam. Dałam mu jedyną ocenę, na jaką moim zdaniem zasługuje - 1 - ale nie przeszkadza mi to być jego... No, może nie fanką, ale zawsze go oglądam, gdy emituje go tvn. Dla mnie to świetna komedia, po której brzuch boli ze śmiechu, a głowa od nadmiaru durnoty sączącej się z ekranu.

Salomanka

http://www.youtube.com/watch?v=DMGTcaMEgPY

ocenił(a) film na 7
Salomanka

Ha, ha, ha... dokładnie. Niektórzy po prostu traktują go zbyt poważnie i stąd taka niska ocena. Właśnie oglądam go na tefałenie. Jason X za każdym razem wykłada mnie na plecy. W kategorii horror-komedia-sci-fi nie ma sobie równych. Nie można tu mówić o poziomie gry aktorskiej, gdyż takowy nie istnieje, scenariusz.... no cóż, po flaszce napisałbym pewnie lepszy, ale sam pomysł zajebisty (zwłaszcza ten z odbudową strukturalną), efekty na przyzwoitym poziomie, pomysły na zadawanie śmierci też niczego sobie (najlepszy był z zanurzeniem głowy w płynnym azocie). Reasumując, gdyby mieli lepszego scenarzystę i wielomilionowy budżet, to w zalewie pseudo fantastycznych produkcji rodem z Asylum, film miałby szansę stać się hiciorem. Jason Voorhees to świetny temat.Tak czy siak, zawsze go oglądam, jak leci w telewizorni i dobrze się bawię.
P.S. Dla równowagi podwyższam ocenę. ;)

sab1970

Nigdy nie oglądałem czegoś tak bedennie głupiego

Wielki_Szef

śmiać się chciało jak ch*j co nie xD

ocenił(a) film na 7
Wielki_Szef

Nie? To zapraszam tutaj: http://www.theasylum.cc/ Po prawej stronie jest zakładka "Recent Releases". Wystarczy rozwinąć i jechać z tym przeglądem z góry na dół. Zapewniam, że po dwóch czy trzech seansach uznasz "Jasona X" za arcydzieło. :D Pozdro.

ocenił(a) film na 2
sab1970

Jestem fanem kiepskich horrorów, ale ten trupek powinien spokojnie leżeć w grobie gdzie jego miejsce :D aż szkoda patrzec na co się rozdrobniły "piątki" :P

ocenił(a) film na 5
Salomanka

to prawda! Komedia z tego jest niezła! :) Oczywiście scena finałowa rozbrajająca :D leci sobie Jason, leci, a tu go Afroamerykanin cap i razem spłonęli :) I wszyscy, którzy wytrwali w oglądaniu do końca robią duże oczy, zapada chwile ciszy, i portki pełne ze śmiechu :D

ocenił(a) film na 1
wojciech_mialczynski

Ja stawiam ten fim w top 10 najgłupszych jakie widziałem obok "gulczas a jak myślisz" i "Czarna dziura"

ocenił(a) film na 2
pokemon227

Niestety muszę się zgodzić z tym, że jest to totalny gniot. Nie mogę nic dobrego powiedzieć o tym syfie, tym bardziej szkoda, bo jestem oddanym fanem serii. I dlatego z sentymentu dałem 2/10. Chociaż tak szczerze powiedziawszy ta część zasługuje na 1/10.