Jeźdźcy z zaginionego miasta

Lost City Raiders
2008
5,4 3,6 tys. ocen
5,4 10 1 3588
Jeźdźcy z zaginionego miasta
powrót do forum filmu Jeźdźcy z zaginionego miasta

Matko, ale chała!!!!

użytkownik usunięty

Nie dość, że niskobudżetowka to jeszcze jak pojawił się wątek Mojżesza, który za pomocą jakiegoś berełka rozdzielił wody Morza Czerwonego..., no nie komedia po prostu i to takie słowa jeszcze w ustach kardynała z Watykanu - to chyba jest jakaś kpina z wykształcenia duchowieństwa. Kto by wymyślił taki bzdeta nawet w science fiction? Ludzie, niech tu bedzie trochę powagi. Przecież wszyscy wiedza że Mojżesz rozdzielił Morze czerwone za pomocą laski, a nie jakiegoś faraońskiego berła. Ponadto, kardynałowie na Watykanie nie wierzą w czary, a tutaj, no żenada. Aż musiałem wyłączyć w tym momencie. Strata czasu.

Ten kardynał z Watykanu został księdzem aby łatwiej było mu odszukać berło. Należał do zakonu jakichśtam poszukiwaczy zaginionego berła. Co do tej laski/berla: jeśli oglądasz film fantasy gdzie latają sobie smoki, wyłączasz film, bo przecież smoków nie ma?
Film- ok, żenada. Postać Giovanny strasznie mnie irytowała.

ocenił(a) film na 6

mnie najbardziej rozwalił moment jak weszli to jakiejs antycznej sterowni,
a na ścianie widniały nontury obecnego układu kontynntów. Niby nic, ale
skoro ta "sterownia" była zbudowa na w tym samym czasie co "berło" to dla
czego mapa zawarta w "berle" przedstawiała Pangee ?

I oczywiscie zgadzam sie, z załozycielem tematu, film jest po prostu
żałosny, podobać sie może co najwyżej dziecią w podstawówce.

ocenił(a) film na 2
mgm123

Do tego wypowiedziane z pełną powagą stwierdzenie, że Pangea istniała 65 mln lat temu. Chyba komuś pomyliło się z wyginięciem dinozaurów :-D

No coz nie jest to rewelacja ale jak na produkcje TV OK Mozna sobie obejrzec w jakis tam sobotni wieczor na jedynce hehe ale film strasznie zalosny i zenujacy to fakt.