Jakim prawem?! Jakim prawem zabierają na piękny głos Depp'a!?
Choćbym miała obejrzeć ten film po angielsku nigdy nie zniżę się do polskiego dubbingu który jest oczywistą porażką. Boże za jakie grzechy...? :<
W moim kinie były wyznaczone dni kiedy jest z dubbingiem.Mi akurat trafił się seans z napisami.
Film też jest w wersji z napisami , czasem lepiej zaczerpnąć trochę informacji na dany temat zanim się napisze tego typu post. Nie każdy lubi czytać w kinie dlatego jest wybór , nie lubisz dubbingu idziesz na wersje z napisami gdzie będziesz mogła posłuchać sobie pięknego głosu Deppa . Typowe , egoizm i ocenianie polskiej wersji językowej po trailerach nie będąc w ogóle na filmie w wersji z dubbingiem.
obejrzałam zwiastun z dubbingiem to mi wystarczy ;/ dobrze że jest do wyboru bo mam zamiar się na niego wygrać w najbliższym czasie ;D
Tylko , że w samym filmie są wykorzystane zupełnie inne głosy , taka jest różnica między zwiastunem a samym filmem , tak więc ocenianie dubbingu po zwiastunie mija się z celem.
A nie przyszło Ci do głowy że ktoś chce iść do kina na ten film z dzieciakiem, który może i nieźle czyta podręcznik do pierwszej i drugiej klasy szkoly podstawowej oraz kupowane mu bajki, ale niekoniecznie nadąża za napisami szerokimi na caly ekran, które szybko sie zmieniają...
P.S. na Hobbicie też byłem w wersji z dubbingiem, potem dopiero obejrzalem z subbtitlami z BD...Star Wars też mu puszczalem dubbingowane (ZBRODNIA !!!) potem musiałem kupić pirata Indiany Jonesa z lektorem, bo oryginał mam z zapisami...