Film straszny. Długi, nudny, bez sensu, fabułę napisało chyba jakieś upośledzone mentalnie dziecko. Deep wciąz z tą samą miną i z tymi samymi pomysłami na rozśmieszanie publiczności.
Ileż można śmiać się z tego samego!?
Racja absolutna.
Depp od paru lat dosyć że bierze udział w gniotach to gra jak kukieła, tfu! jak Jack Sparrow. WIECZNIE, jak Jack Sparrow...
Za bardzo się wczuł i teraz ciągle będzie łaził po ekranie jakby co rusz raczył się butelką rumu...
Sorry, ja na to już nie mogę patrzeć.
Akurat Czara Ognia jest najlepszą częścią "Harrego Pottera" i na pewno nie jest nudna!
Filmu jeszcze nie widzialem, ale gdzies czytalem, ze Deppa przyciagala perspektywa zagrania indianina, gdyz sam ma korzenie indianskie i jakos tak sie zachwycil pochodzeniem...
nie widze różnicy pomiędzy postaciami które gra, czy to indianin czy pirat z Karaibów ten sam wyraz pyska ;-)
Deep... jest producentem tego filmu, pytanie więc tarci swą moc :) ale fakt od czasu Piratów gra wciąż jak Jack
Oglądając ten film cały czas próbowałam rozgryźć do jakiej grupy wiekowej jest kierowany. Dla mnie, jako osoby młodej, ale jednak dorosłej był zbyt głupi i naiwny, dla dziecka może być miejscami trochę zbyt brutalny oraz nieoczywisty...Więc? Taka zbyt pojechana bajka dla dorosłych, czy co?
Miałem dokładnie te same odczucia! Ni to film dla dorosłych, ni to kino familijne. Nie rozumiem ludzi, którzy się tym zachwycają.