PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

Film straszny. Długi, nudny, bez sensu, fabułę napisało chyba jakieś upośledzone mentalnie dziecko. Deep wciąz z tą samą miną i z tymi samymi pomysłami na rozśmieszanie publiczności.
Ileż można śmiać się z tego samego!?

ocenił(a) film na 5
stachatom

Deep...

ocenił(a) film na 1
stachatom

Racja absolutna.
Depp od paru lat dosyć że bierze udział w gniotach to gra jak kukieła, tfu! jak Jack Sparrow. WIECZNIE, jak Jack Sparrow...
Za bardzo się wczuł i teraz ciągle będzie łaził po ekranie jakby co rusz raczył się butelką rumu...
Sorry, ja na to już nie mogę patrzeć.

ocenił(a) film na 7
stachatom

Harry Potter i Czara Ognia nie była za długii i nudnyy???

;)

ocenił(a) film na 3
bbhome

Akurat Czara Ognia jest najlepszą częścią "Harrego Pottera" i na pewno nie jest nudna!

ocenił(a) film na 7
stachatom

W to nie wątpię:)
hahahahahhahahaaa

stachatom

akurat filmy o HP to totalne dno

ocenił(a) film na 8
stachatom

Filmu jeszcze nie widzialem, ale gdzies czytalem, ze Deppa przyciagala perspektywa zagrania indianina, gdyz sam ma korzenie indianskie i jakos tak sie zachwycil pochodzeniem...

ocenił(a) film na 3
Areximus

nie widze różnicy pomiędzy postaciami które gra, czy to indianin czy pirat z Karaibów ten sam wyraz pyska ;-)

ocenił(a) film na 7
stachatom

słowa!

stachatom

Deep... jest producentem tego filmu, pytanie więc tarci swą moc :) ale fakt od czasu Piratów gra wciąż jak Jack

użytkownik usunięty
Dendroaspis_Polylepis

Oglądając ten film cały czas próbowałam rozgryźć do jakiej grupy wiekowej jest kierowany. Dla mnie, jako osoby młodej, ale jednak dorosłej był zbyt głupi i naiwny, dla dziecka może być miejscami trochę zbyt brutalny oraz nieoczywisty...Więc? Taka zbyt pojechana bajka dla dorosłych, czy co?

ocenił(a) film na 3

Miałem dokładnie te same odczucia! Ni to film dla dorosłych, ni to kino familijne. Nie rozumiem ludzi, którzy się tym zachwycają.

stachatom

Długi owszem , nudny dla ciebie , sensu nie potrafisz dostrzec ty...