PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

Mam pytanie kiedy wyjdzie na DVD Jeździec Znikąd? Bo na prawie każdej stronie są różne daty

ocenił(a) film na 7
killfrenzy8282

Z Disneyowi tylko znanych powodów premiera DVD w Polsce odbędzie się 19 grudnia (blu-ray dziś). Każdy, kto kupuje prezenty pod choinkę przez neta wie, że szanse na otrzymanie przesyłki z "Jeźdzcem" na tak krótko przed Wigilią są nikłe.

ocenił(a) film na 8
Krzysiu011089

No i jeszcze 3 tygodnie czekać... Echh

użytkownik usunięty
killfrenzy8282

Dają ci do zrozumienia, że najwyższy czas skończyć z kupowaniem DVD. To taki filmowy odpowiednik gier z PS2 na chwilę obecną.

ocenił(a) film na 8

To niech dają. A, że jestem uparty to będę wciąż kupował filmy na dvd :D

użytkownik usunięty
killfrenzy8282

Jeśli jakość obrazu cię nie obchodzi, proszę bardzo, kupuj

ocenił(a) film na 4

Mnie nie obchodzi, ale za to jakość dźwięku - DTS HD już jak najbardziej i dlatego tylko blu-ray.

użytkownik usunięty
GodAs

Ja mam gdzieś jakość dźwięku. Zdarza mi się oglądać filmy nawet z lektorem zgranym z VHSa, ale jakośc obrazu - już jak najbardziej.

killfrenzy8282

Może ktoś potwierdzić jakie jest aspect ratio w polskim wydaniu bluray, bo z okłądki wynika że skopali to wydanie dając 1,78:1 zamiast 2:39.1. Dzięki

ocenił(a) film na 7
killfrenzy8282

Nie wiem szczerze mówiąc kiedy będzie na DVD bo dowiadywałam się w Saturnie i najpierw mi bardzo dziwny Pan (wyglądał jak by miał 100lat i był pierwszy dzień w pracy) powiedział, że jakoś w tym tygodniu bo jak sprawdzał to podobno mają go na stanie ale na Blu-ray, ale tak naprawdę to nigdzie go niema i niewiedzą czemu mają wpisane, że go mają a nie mają. A w MediaMarkt też go nie ma i ma być dopiero po nowym roku. W Empiku już nawet nie pytałam bo zwariować można gdyż każdy mówi co innego. Ale jak czytałam to raczej pojawi się dopiero po nowym roku bo taka podobno jest decyzja wytwórni. Więc w tym roku nie ma co marzyć :(

ocenił(a) film na 4
kalka321

Premiera na DVD jest 13go grudnia, już dawno można zamawiać w sklepach wysyłkowych.