PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

Czy tylko ja już mam tego dość? Lubię go, w Piratach był świetny, ale za bardzo starają się go
wcisnąć wszędzie gdzie są potrzebni dziwacy w dziwnych strojach. To świetny aktor, ale się
marnuje w byle jakich filmach...
A sam film - niestety zbytnio przypominał mi Piratów z Karaibów. Muzyka, Depp i cała otoczka
fabularna... Produkcja jest taka sobie, za dużo efektownych durnotek i wymuszonych żartów. Nie
widziałem nigdy innych odsłon tej opowieści, ale czy Tonto zawsze robił z siebie takiego debila?

ocenił(a) film na 6
Kulasisko_Pospolite

To samo stwierdzam!
Depp był dla mnie numerem jeden do czasu Dziennika zakrapianego rumem i 4 częsci Piratów.
Niegdyś myślałam,że to aktor który docenia swój talent i swoją pasję aktualnie widzę i wydaje mi się,że bierze pierwszą lepszą produkcję a w dodatku znowu Disney.W postaci Tonto znowu widzę tego kultowego i oryginalnego Pirata który aktualnie swoimi ruchami i miką wkrada się do wielu postaci Deppa (Kapelusznik,Tonto)
Szczerze stwierdzam,że albo powinien zakończyć przynajmniej na chwilę karierę aktora,tak jak cicho o tym mówi albo powinien wreszcie zabrać się za porządną rolę aby przywrócił nadzieję i wiarę,że nie wyszedł z formy.
Brakuje mi Deppa z lat 90 i początku XXI wieku,oby wrócił