Warto pójść na to do kina? Czy może to kolejny film, gdzie ocena jest zawyżona ze względu na Depp'a ?
Póki co ocena jest zaniżona...
Warto. Powinno ci się spodobać, jeśli nie jesteś fanatykiem/fanatyczką przestrzegania realizmu, praw grawitacji, etc. ;)
Zwiastun nie oddaje tego jaki film jest dobry niestety. Praktycznie nie zachęca. JEST DOBRY I ŚMIESZNY :D
Nie opłaca się. Koszmar. Długi i straszliwie nudny. Bardziej to przypomina kiepską komedię. Byłem w kinie z 6 osobami, wszyscy uznali, że film był głupi.
Moim zdaniem film jest świetny. Uważam, że na chwilę obecną ocena jest o wiele za niska. Średnia powinna być gdzieś 8.2. Niestety, wiele osób oddaje głos, nie oglądając nawet filmu, żeby na przykład zrobić na złość komuś znajomemu kto lubi jakiegoś aktora. Jestem fanem Deppa i Verbinskiego, ale nie przez to uważam że film jest rewelacyjny. On po prostu taki jest. Jeśli mogę ci coś zaproponować, to się nawet nie zastanawiaj, rezerwuj miejsce i idź do kina. Jeśli się zdecydujesz, to miłego seansu.
Właśnie wróciłem z seansu. Nuda i jeszcze raz nuda. Kilka gagów filmu nie ratuje. Na pocieszenie film przypomniał mi o przerwanej przed paroma miesiącami lekturze "Atlas zbuntowany", której akcja toczy się wśród właścicieli linii kolejowych w USA.
Dzisiaj wróciłam z kina i jak dla mnie film jest fantastyczny. Jak dla mnie najlepszą postacią w tym wszystkim jest koń i warto iść chociaż dla niego.
też wróciłam z kina i sądzę dokładnie tak samo. Film był ciekawy i śmieszny do połowy. w drugiej połowie strasznie mi się dłużył i nawet zastanawialiśmy się nad wyjściem z kina. Spokojnie mógłby trwać godzinę krócej i wtedy na pewno wart by był tych 7 gwiazdek. Nie poszłabym znów, ale na "środę z orange", czy jak to tam się nazywa gdy 2 bilety w cenie 1, to nawet warto wyjść z domu.