J/w.Czy warto iść na ten film,humor Deppa (typu jak w piratach) jest,czy to bardziej taka poważna wersja?Zastanawiam się ogólni nad warz,wolverine albo jeźdźcem.Kwestia tylko tego czy jeździec trzyma poziom,ma klimat i jako tako humor :p
Jeździec wrażenia nie robi. Powtórka z rozrywki. Dla mnie to taka piąta część Piratów z Karaibów w innym klimacie. Do tego jest bardziej brutalna. Osobiście wybrałbym coś innego. Chociaż tak szczerze - za wielkiego wyboru to nie ma...
Na to akurat byłem przygotowany że to bd co podobnego do piratów,w końcu to film tych samych twórców.Chodzi mi tylko o dobry film,choć obecnie i tak nic innego nie ma,WorldZ ponoć słabe,Wolverine takie sobie więc cóż :D
Film jest ogólnie fajny, Johnny Deep miał fajnie zorganizowaną rolę, ale jednak ja bym poczekała żeby obejrzeć go w domu, ponieważ mi osobiście w kinie się dłużyło :)
Jeździec znikąd był totalnie innym filmem od Piratów z Karaibów, wiem bo widziała wszystkie te filmy. Kreacja Deppa w jeźdźcu bardzo mnie zaskoczyła. Ja też myślałam, że to kolejna komedia (nie zaprzeczam były także wesołe sceny), ale Depp zagrał inaczej, bardziej powściągliwie... według mnie właściwie do tego filmu. Poza tym film opowiada pewną historię, mamy wątek Indian, kolei, Ameryki.. już więcej zdradzać nie będę. Dodam tylko, że film był bardzo przyjemny (szczególnie koniec :) )