nie kupuję tego amerykańskiego, naciąganego, gównianego shitu z shitwoodu, dno i wodorosty.
współczuję duchom przodków, widzących upadek intelektualny postkomunistycznej Rzeczypospolitej
Nie kupuję tej polskiej, dennej, naciąganej, gównianej wypowiedzi z wypierdkowa małego, dno i pięć metrów mułu.
Współczuję wszystkim znającym Ciebie ludziom. Smutny gość z Ciebie.
pokurczu, kim jesteś żeby się do mnie w ten sposób zwracać?
idź spać bo gimbaza czeka
smutna to jest rzeczywistość tego kraju - tyle oszołomów i dzieci coca cola, które mają gówno zamiast mózgu, rozumiem że należysz do tej społeczności, która łyka bez zastanowienia ten cały śmietnik z juesej. nie marnuj mojego czasu i spadaj żreć mcshity
"upadek intelektualny postkomunistycznej Rzeczypospolitej" LOL . A kiedy ten kraj był inteligentny? W średniowieczu? Przed wojnami? W komunizmie? LOL
Polacy nigdy nie byli bystrym narodem a akurat okres komunizmu był okresem gdy wyrżnięto jedyną inteligencję tego kraju a pielęgnowano tępotę i chamstwo. Okresem, który zostawił ślady w Polskiej mentalność na kilka następnych pokoleń a może na zawsze.
Fakt, smutna jest rzeczywistość tego kraju - od cholery oszołomów jak Ty, którzy nie potrafią oprzeć się o żadne logiczne argumenty lub fakty więc obrażają rozmówców. Lekka frustracja, nie?
Co to dzieci Coca-Cola? Jeśli są tym czym mi się wydaje, to tak, będą miały problemy zdrowotne, ale nie zniszczy im psychiki jak dzieciom Wódka.
Jaki śmietnik z USA? Lepsze polskie kino? LOL . Śmietnik jak i wartościowe produkcje są wszędzie, choć u nas w kraju strasznie mało. Kwestią jest to co chcesz oglądać i gdzie szukasz. Swoją drogą USA wypuściła znacznie więcej wartościowych produkcji nić cały pozostały świat razem wzięty.