PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491042}

Jeździec znikąd

The Lone Ranger
2013
6,6 126 tys. ocen
6,6 10 1 126112
5,2 29 krytyków
Jeździec znikąd
powrót do forum filmu Jeździec znikąd

czy tylko mi tak bardzo ten film przypomina piratow z karaibów. Reżyser ten sam, Johnny Depp,
bardzo wiele scen podobnych...

ocenił(a) film na 5
keira33

dopiero co obejrzałam i odniosłam to samo wrażenie. do złudzenia Tonto przypomina mi kapitana Sparrow'a (tak to się pisze?). bodajże (SPOILER!) scena z drabiną, uciekanie przez wodę, zachowanie wariata, identyczna mimika Johnnego, co jest zgrozą po prostu! ten człowiek może zagrać wszystko a reżyseria postawiła go pod kreską, a szkoda.

ocenił(a) film na 6
ananaa

zgadzam się w zupełności. oglądając film cały czas nasuwały mi sie skojarzenia, nie tylko do piratów ale też innych filmów. mogę powiedzieć tylko jedno. That horse is stupid!

ocenił(a) film na 9
dziewojaa

czy tylko mi koń przypominał Maximusa z "Zaplątanych"?

ocenił(a) film na 4
ananaa

Dokładnie tak, jak piszesz. Zaszufladkowano Johnny'ego na maksa. Albo sam dał się zaszufladkować, co byłoby jeszcze smutniejsze :/

ocenił(a) film na 8
keira33

ja wczoraj byłam w kinie i strasznie podobne. inna fabula ale podobnie zrobiony i te ucieczki normalnie piraci z Karaibów

keira33

Niestety ale muszę się zgodzic, choć uwialbiam J. Depp'a to jak zagrał Tonto eh.. oczywiście świetnie jak to Depp, ale tak podobnie do Jacka Sparrowa nawet styl biegania taki sam :(
Ale ogólnie film mi sie podobał, pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Anastazja315

Bo Depp po prostu tak biega :D

ocenił(a) film na 7
keira33

reżyser ten sam , Depp ten sam więc może ci przypominać Piratów.... co innego gdyby ten film był zrobiony przez innego reżysera , ale jest ten sam więc zawsze będziesz miał pełno podobnych już scen itp . Znasz jakiegoś reżysera który zrobił 2 zupełnie różniące się od siebie filmy?

użytkownik usunięty
DannielNemesis

aż nawet nie wiem po co ja się trudzę z odpowiedzią, bo to tak jakby rzucać perły przed wieprze, albo powiedzieć w towarzystwie naukowym ze ziemia jest okragla. rozumiesz? nie wiem czy jesteś trollem czy ty tak na serio

Jurrasic Park i Lista Schindlera - sprawdz sobie kto te dwa filmy wyreżyserował, zobacz w którym roku oba z nich powstały, potem je obejrz

i czekam na liste "pełnych podobych scen"

ocenił(a) film na 10
keira33

hmmm a teraz pytania z 100 punktow kogo innego wybralibyscie na miejsce Deppa hmmm ja tam lubie ogladac nowe twarze Jacka Sparrowa , coz zwariowany Indianin zwariowany Pirat co tam wazne zeby bylo w miare zabawnie xD

ocenił(a) film na 9
keira33

Może i tak... Ale przypomina pierwszych Piratów. Zabawnych i świeżych. Dawno się tak nie ubawiłam w kinie :D

Agness_92

Film nie przypomina Piratów. Rola Tonto to kalka ze Sparowa.