Jedna bitwa po drugiej

One Battle After Another
2025
7,5 25 tys. ocen
7,5 10 1 25327
8,1 58 krytyków
Jedna bitwa po drugiej
powrót do forum filmu Jedna bitwa po drugiej

Skąd gość w niebieskim aucie wiedział, w którym aucie jedzie Sean Penn, a później, że w białej furze jest ta młoda mulatka?

MysterMister

tak wiedział, jak Penn mógł wysiąść z tego rozbitego samochodu, niedorobiony scenariusz niestety, jak na PTA bardzo niestety, wiadomo, konwencja groteskowej parodii/satyry dużo pozwala, ale tu zabrakło elementarnej logiki, jak dla mnie

marckoza

Co? Nie, że zabrakło elementarnej logiki, co ty gadasz. Avanti (indianin) pracował dla klubu, dlatego wiedzieli w których autach jechali.

Hizi

To jak Penn wyszedł z tego samochodu? PTA postanowił zabawić się w jakieś zombie horror scifi?

ocenił(a) film na 8
MysterMister

Ta, gość dostał w łeb z wielkiej giwery i sobie później wstał i poszedł.
To samo z tym że dziewczyna jechała samochodem indianina. Wiadomo że mieli dobry wywiad ale to raczej nie było do przewidzenia. Chyba że to on zabił indianina w klubie i widział jak młoda odjeżdża. 
Tym niemniej, nie zostało to pokazane w żaden sposób. 

ocenił(a) film na 9
MysterMister

Wydaje mi się, że on śledził Sean'a i widział jak się wymieniają dziewczyną z Indianinem, stąd wiedział jakim autem jadą. Pewnie nie wiedział, że tylko sama dziewczyna prowadzi, my to wiedzieliśmy.

ocenił(a) film na 8
MysterMister

Też mam zagwozdkę do końcówki. Skąd dziewczyna wiedziała że jest ścigana? Samochód który za nią szybko jechał mógł prowadzić jakiś pirat drogowy, a ta od razu wyznaczyła że na nią poluje.