PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=172762}
5,2 1,6 tys. ocen
5,2 10 1 1595
Jekyll + Hyde
powrót do forum filmu Jekyll + Hyde

Nie wiem czemu tyle negatywnych opinii. Filmik jest naprawde niezbyt powtarzany schematycznie jakto bywa w wielu filmach. Fajny film tylko czasami troche przynudzal. Ale tak to od poczatku jest bardzo ciekawie i fajnie opowiada nam glowny bohater. Zakonczenie rowniez jak dla mnie bardzo dobre, nie jakies zaskakujace, ale bez happy endow. COOL. Polecam ten raczej nie horror, a Dramat/Thriller.
8/10

ocenił(a) film na 1
Poznaj_Rzeznika

Dla mnie to naprawdę beznadziejny film, myślałam, że zasnę. Jeżeli chcesz naprawdę coś emocjonującego to polecam "The ring".

Poznaj_Rzeznika

Mnie także się podobał ten film i zrobiłbym naprawdę wiele, by obejrzeć go jeszcze raz... u mnie 10/10

Poznaj_Rzeznika

i nie chodzi tu o to, że przerażający - wcale nawet tego nie szukałem w tym filmie. Jekyll+Hyde jest pouczającym, a zarazem wzruszającym thrillerem

Poznaj_Rzeznika

Hmm The Ring? Japoński czy Amerykański? Obie wersje mnie nie zainteresowaly choc uwielbiam ogladac horrory/trilery. Fabuła w Jekyll + Hyde jest znacznie ciekawsza niz w wymienionym przez Ciebie filmie. Muzyka jest takze moim zdaniem świetnie dobrana do filmu, (co ostatnio zadko sie zdarza).
Coz, wiecej moja ocena to 10/10 Goraco Polecam!

Signed Sting,

ocenił(a) film na 10
Poznaj_Rzeznika

Mi tez sie bardzo bardzo podobał,10/10 dla mnie...inny niz zwykłe filmy,i tak zgadzam sie pouczajacy i ogolnie fajny ;)

Poznaj_Rzeznika

Mnie się bardzo ten film podobał. Wciągająca fabuła i przede wszystkim wspaniała muzyka tworząca ten niesamowity ciężki klimat. Polecam ten film wszystkim fanom świetnego klimatu. Dla mnie 9/10.

ocenił(a) film na 8
Barcex

Mi też się podoba ten film (mam go nawet na płycie w oryginale). Film jest bardzo pouczający, ciekawy i ma świetną muzykę. U mnie 8/10

ocenił(a) film na 10
frycek49

jest to mój ulubiony film, dobra historia, znakomici aktorzy, dobra psychoza 8), dla mnie pomimo 50+ oglądnięć wciąż 10/10

ocenił(a) film na 3
Heet

Nuda,bardzo kiepska gra aktorów,szczególnie głównej bohaterki,schemat goni schemat,za dużo seksu,brak klimatu grozy itd...Podsumowując to kolejna, tym razem nieudana produkcja klasycznego tematu.

disco_man

Ten film to pomylka , lepiej sobie obejrzyjcie Edge of Sanity , sto razy lepszy ma klimat po za tym gra w nim Anthony Perkins , a nie to marne cos z kina grozy