A nuż ktoś będzie mieć przekonującą odpowiedź... Ciekawi mnie dlaczego w scenach, w których
używali komputera monitor był wyłączony, obklejony i miał zaznaczone kwadraty w każdym
narożniku (dość zabawny był tekst "Ty! Łączy się!" przy używaniu martwego peceta ^^). Ze dwie
sceny z telewizorem rozwiązane tak samo. A jakoś dali radę puścić np nagrania z rozdania
Fryderyków czy pradawne teledyski. Skąd ta niekonsekwencja?
Wiem, że to nic nie znaczący detal, ale nie daje mi spokoju ; D
Do kina się idzie, a nie lipe się sciaga z internetu. Tak to prawda z tą różnicą że ja nie mieszkam w Polsce i u mnie tego w kinie nie ma mądralo.
Te czarne krzyżyki, które widziałeś w filmie to trackery - miejsca, w których w późniejszej obróbce animator 3d wstawia żądany obraz. Potwierdza to wersję Flasha - ściągnąłeś z sieci nieukończony film. Myślę, że duże wrażenie może na Tobie zrobić porównanie obu wersji - wprowadzone poprawki montażowe, kolor korekcja, efekty - postprodukcja zupełnie zmienia klimat filmu. Polecam! A do reszty ekipy bardziej papieskiej od papieża - kto nie ściągnął nigdy filmu z sieci niech pierwszy rzuci komentarzem. Dziękuję za uwagę
Czyli musisz odstawić dziwki - nie ma wyjścia. Poznać dziewczynę - przyznać się jaką jesteś szmatą. :-] Poprosić o przebaczenie - ona cię za to pobije, może nawet zostaniesz kaleką, ale w końcu wybaczy. Ożeń się i bzykaj po bożemu..