PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487184
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

10\10???

ocenił(a) film na 9

Nie no nie moge! Jak można wystawić 10\10!!! Zgzdzam się że film jest dobry ale nei wybitny, innowacyjny żeby dawać mu 10! Ludzie zastanówcie się bo robicie te oceny niewiarygodnymi

ocenił(a) film na 6
reggie1984

jakiś problem? ja mu dałem 10, mam do tego święte prawo, takie samo dzięki, któremu ty możesz dać mu 1...

ocenił(a) film na 8
Higimashi

A dlaczego nie? Jeśli w czyimś prywatnu rankingu tak jest to czemu nie? Na tym polega średnia ocen. Komuś się nie podoba, komuś się podoba i wychodzi średnia. I Jest średnia koło 8, a nie 10 z tego co widzę ZWAŻYWSZY że film jest naprawdę dobry i mimo paru błedów, które nie są istotne w historii to jest jednak kawał dobrego kina, dość ciekawego trzeba przyznać. Bo jednak oparcie filmu na jednym aktorze + zakończenie + minimum efektów, czyli bez jakiś wodotrysków i biorąc pod uwagę, że to Warner Bros hooliłódź, który dał takie perełki jak Batman i Robin, bo chciał, żeby dzieci na niego poszły, a tu wywala z dość dorosłą tematyką, no jednak jest ten film czymś bardziej:) ja wstawiłem 9 bo zrobił na mnie wrażenie i z chęcią obejrze go u nas w kinach. pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Redgard

Ja dałam 9 ale każdy ma wolną wolę i nawet "American Pie" może dać 10.

ocenił(a) film na 9
reggie1984

Dobra bo mnie wszyscy atakują :) Jasne że każdy ma wolną wole i możę wystawiać jaką chcę ale ja poprostu nie rozumiem za co 10\10!!???

Redqard. Napisałes: "ZWAŻYWSZY że film jest naprawdę dobry i mimo paru błedów..." Sam widzisz że nie zasługuje na 10\10!

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
reggie1984

UUpss sorki Redqard!!!!
NIe zauważyłem twojej wypowiedzi: "...ja wstawiłem 9 bo zrobił na mnie wrażenie... "

ocenił(a) film na 10
reggie1984

ja filmu jeszcze nie widzialem bo czekam na premiere kinowa(a filmow z neta nie sciagam) ale juz sie domyslam ze dam mu ocene 10/10 bo uwielbiam takie filmy a Will Smith Jest jednym z moich ulubionych aktorow:) Pozdrawiam