Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 488038
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

ani sam film ani smith ani pomysł nawet pies jest słabym aktorem

ocenił(a) film na 5
Arto0X

juz tu byl taki jeden co wychwalal ten cienki film...

jak dla ciebie te jelenie wygladaly "jak zywe" a byc moze nawet "byly zywe"... to widze u ciebie juz kolejną jednostke chorobową... tym razem dotyczy to sfery zdrowia fizycznego... nie psychicznego, ktorego to odchyly od normy zostaly juz zdiagnozowane...

ocenił(a) film na 7
shamar

A jesli dla ciebie te jelenie wygladaly cyfrowo, to widze, ze masz zaburzenia wzroku i chyba zyjesz w matrixie. Ale patrzac na twoje wypowiedzi, to jestem pewien, ze jestes wyalienowany w swoim wlasnym matrixie. Czas wyjc na swiat i myslec jak czlowiek, a nie jakas glupia maszyna

ocenił(a) film na 5
Arto0X

i taki z ciebie fan, ze nie wie, ze w jednym z zakonczen Smith przezywa... po to zapodawalem alternatywne zakonczenia na profilu zeby normalni forumowicze a takze durnie mieli tego swiadomosc ale ty nie potrafisz czytac, potrafisz tylko przyczepic sie do fotki Rambo...

IQ na poziomie pierwotniaka...

ocenił(a) film na 7
shamar

Ty masz IQ na poziomie gowna pierwotniaka.
Nie obchodza mnie alternatywne zakonczenia. W normalnym, regularnym zakonczeniu on umiera. Tylko to sie liczy. Alternatywa filmu, nie jest wrsja regularna, lecz niejako "dodatkiem" (zmieniajacym)

ocenił(a) film na 5
Arto0X

czy to śląsk czy zachodnio-pomorskie czy jeszcze inne, potężny szescian szuka...

shamar

Mysle ze nie warto dyskutowac z tego typu ludzmi Arto0x, zakonczmy ten zenujący temat, neich spadnie nizej i niech nie sugeruja sie ludzie ocena tamtego ktory zaczal ten temat (bo malo kto rozwija temat - z reguly patrzy sie na pierwsza wypowiedz).

shamar

Mysle ze nie warto dyskutowac z tego typu ludzmi Arto0x, zakonczmy ten zenujący temat, neich spadnie nizej i niech nie sugeruja sie ludzie ocena tamtego ktory zaczal ten temat (bo malo kto rozwija temat - z reguly patrzy sie na pierwsza wypowiedz).

ocenił(a) film na 7
shamar

Nie rozsmieszaj mnie ;> W tym wypadku jestem totalnie bezkarny :) Hehehe...

ocenił(a) film na 5
Arto0X

tak sie sklada , ze nie jestes i powinnienes poniesc konsekwencje wypowiadania oblesnych oszczerstw pod czyims adresem...

ocenił(a) film na 7
shamar

Przeczytaj sobie kodeks karny :) Poki ty odpowiadasz (i w sumie sam zaczynasz) na moje obelgi tym samym, to nikt mi nic nie zrobi :)
Dlatego w tym wypadku jestem totalnie bezkarny :) Radze zapoznac sie z kodeksem karnym :)

Tu masz linka :

http://forum.szafa.pl/7/406513/zniewaga-obraza-stop-chamstwu.html

Przeycztaj sobie paragraf 3 :)

ocenił(a) film na 7
shamar

A zreszta, to ty zaczales takie teksty puszczac a Ja sie tylko bronilem w ten sam sposob (co nie bedzie trudno udowodnic, nawet jesli caly watek zostal juz usuniety przez moderatora), wiec najlepsze jest w tym wszystkim to, ze to jeszcze ty moglbys poniesc cala wine i dostac kare <hahaha> W kazdym badz razie - Ja jestem bezkarny w tym przypadku, a ty chyba nie :) Badz co badz jesli rzeczywiscie dales to na policje, to bedzie zabawnie xD

ocenił(a) film na 5
Arto0X

bedzie... ale nie dla mnie...

ocenił(a) film na 7
shamar

Dokladnie xD Bedzie zabawnie - ale nie dla ciebie :)
Bo dla mnie napewno xD

ocenił(a) film na 7
shamar

JAk ci dowala 5000 zl grzywny to moze sie zamkniesz raz na zawsze :)
Bo jak juz mowilem - mi nic nie moga zrobic :)

ocenił(a) film na 10
cheandler1111

Ciekawe, ciekawe.. "nawet pies byl marnym aktorem" a manekiny sie podobaly?? A co z antylopa???

Film jest genialny, swietnie wykreowana postac R.Nevilla - czlowieka, ktory pragnie naprawic to, co zepsuli inni.

Tak jakbys wysilil swoje szare komorki i postawil sie na jego miejscu...

Pewnie od razu walnal bys sobie w leb ( zreszta tak jak i ja ), a tutaj czlowiek walczy z wlasna psychika - probuje jakos funkcjonowac w tamtym posranym swiecie.

Bardzo dobre retrospekcje, swietna historia - brawa tutaj dla tworcy scenariusza.

Film jest gleboki, daje do myslenia... A ci co nastawili sie na horror - placza teraz na forum, ze film jest do dupy, ze stworki zle zrobione...

Dziwi mnie to bardzo, ze tak trudno zrozumiec ze to nie jest typowy horror i w sumie z horrorem ma malo wspolnego.

ocenił(a) film na 10
tworek133

To bylo do cheandler1111 tak dla jasnosci

ocenił(a) film na 8
tworek133

Zgadza się tworek133 .A tym którym się nie podoba ten film to niech ogladają sobie I am omega,tam mają swoje klimaty.

ocenił(a) film na 1
Joecrou

Masz jakiś dziwny kompleks związany z filmem "I Am Omega" :D

gregov

Tak czytam i czytam i się dziwie po co w ogóle dalej coś pisać.Spoko mi się nie podobał a wam tak.Luzik.Mam prawo do wyrażania opinii,odczuć na temat danego filmu wiec to robię.A co do WS to sory po prostu uważam ze słabo zagrał.

ocenił(a) film na 10
cheandler1111

No dobra, ale ty wysmiales ten film... "nawet pies jest słabym aktorem"

Co to mialo znaczyc???

I sie nie dziw, ze ludzie na to reaguja...

ocenił(a) film na 7
tworek133

Dokladnie. Ktos kto pisze takie glupie teksty osmiesza sam siebie i raczej nie blyszczy inteligencja... ;|

Arto0X

Spoko wiec jestem mało inteligentnym człowiekiem i tyle.Ale nie zmienia to faktu ze mam swoje zdanie i tak jak wcześniej napisałem film bez rewelacji a co do psa to oddaje mu honor bo to tylko zwierze.I nie od niego zależy w jakich filmach gra.