Film nie jest arcydziełem, ale nie jest też szmirą której ostatnio masa w kinach. Podobają mi się smaczki w postaci opustoszałych ulic, i plakatów np. filmowych z roku 2009 (Batman i Superman;P?). Z przyjemnością można obejrzeć. wg. mnie Will Smith nie zawiódł.
zgadzam się, obejrzałem go właśnie i nie narzekam. Całkiem niezły film, ode mnie 8/10
Mi też się podobał, ale w pewnym sensie to mnie zmęczył. Jak już zabił tego psa, to potem się strasznie przygnębiająco zrobiło. W ogóle cały czas myślałem o tym, że ja to bym sobie strzelił w łeb i dał spokój z tym wszystkim. Jak można żyć przez 3 lata tylko z psem i otoczonym jakimiś cholernymi potworami? Trzeba być twardym.
Popieram doro:D:D Will Smith to naprawdę switny aktor dodając do niego fajną fabułę filmu to wychodzi z tego naprawdę świetny film:D:D Serdecznie polecam ten film!!
"Film nie jest arcydziełem, ale nie jest też szmirą której ostatnio masa w kinach. Podobają mi się smaczki w postaci opustoszałych ulic, i plakatów np. filmowych z roku 2009 (Batman i Superman;P?). Z przyjemnością można obejrzeć. wg. mnie Will Smith nie zawiódł."
Nareszcie jakaś normalna opinia. Zgadzam się :) Nie ma co się zachwycać, ale najgorszy nie był
Racja. Ale ja 8\10 daje 28 Days Later, a Jestem Legendą musi zadowolić się tylko 6\10.
Jest w nim parę nielogiczności, nie pisząc "głupot", zakończenie mogło być lepsze, brak jakiegoś klimatu, nastroju, napięcia co było 28 Dniach Później. Bardziej polecałbym zapoznać się z "28" a dopiero później z Legendą.