Film jest przede wszystkim nudny, o milosci do psow juz widzialem lepsze a fabula calkowicie przewidywalna. Strata czasu
ty jestes chory człowieku "o milosci do psow" żalosny jestes do potęgi...nawet prostej symboliki nie potrafisz odczytac...nie wiesz jak sie wypowiedziec na temat filmu, to tego nie rób.....trzymajcie mnie bo naprawde..wrrrr..!!!szkoda słów :)
Jezeli nudza Cie filmy, w ktorych glowna role spelnia klimat i fabula to gratuluje wyszukanego gustu... Idz lepiej obejrzec Szklana Plapke 4. Tam sie strzelaja, skacza po samolotach, wszystko wybucha, fabula jest prosta - spodoba Ci sie... i nie zniechecaj innych do "I Am Legend", bo to genialny film, dawno nie bylem w kinie 3 razy na tym samym filmie!
Brawo dla mojego przedmówcy! Prawdopodobnie zobacze kolejny raz! Fabuła i klimat...no i jeszcze świetny Will Smith - mi to wystarcza żeby gorąco polecić.
Albo o ,,Psie,ktory jeździł koleją".Też marnie skończył. A film oczywiście kapitalny!!!
Co do psa jezdzacego koleja to filmu nie widzialem ale ksiazka rzeczywiscie wzruszajaca, dalej piszac to szklana pulapka to totalna klapa jak i legenda. Klimat ??? Byly juz filmy podobne i do tego lepsze lepsze ( i w gatunku zarazy atakujacej ludzkosc jak i samotnosci człowieka). Co do tego ze nie zrozumialem przeslania, oczywiscie ze zrozumialem i wystarczylo mi na to moze jakies 20 minut filmu a potem dlugie nic bez pomyslu na akcje jak i rozwiniecie fabularne. Przewidujacy i nudny. JESZCZE RAZ ODRADZAM !!!!!