Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 487909
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Co to ma byc?

użytkownik usunięty

Piekne zapowiedzi,kozackie zwiastuny...a tu kibel!
Film zapowiadal sie mistrzowo,nawet do ostatnich 10 min filmu byl niezly(Pomijam fakt gumowych wampiro-mutantów).Byl...a zamienil sie w zenujacy kloc w momencie kiedy (Najwspanialszy,najodwazniejszy,najbardziej uszaty Amerykanin)Will pocalowal herszta bandy z niespodzianka (granatem). Co za malaria...Zakonczenie w stylu Wojny Swiatu...1,5h podkrecania atmosfery i w 10 sek spuszczenie jej w klopie. Ksiazki nie czytalem ale przeczytam dlatego jak narazie nie wypowiem sie na temat przekladu ksiazki na ekrany.Jako film jest przereklamowanym,dosyc wysoko budżetowym spierdoleniem ciekawego pomyslu...to tyle.Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Poprawka gramatyczna..Wojny Światów!:)

ocenił(a) film na 4

no wlasnie, na co oni wydali te 150 mln dolarow???

asdqwe

pewnie na zamkniecie polowy nowego jorku na czas krecenia :]

mateuu

film pokrywa sie z ksiazka w moze 2%
w sumie szkoda ze bardziej nie oddali wiernie tego co bylo w ksiazce. Oczywiscie realia komercyjne filmu holywoodzkiego sa totalnie inne niz ksiazki z przed ponad 50 lat , ale...
co tu gdybac , polecam lekture, film w sumie mi sie nawet podobal, ale jak by to ujac, film to delikatny flircik z tematem przy piwku, a ksiazka to zajebiste zanuzenie w klimacie. Polecam ksiazke, najlepiej na jakis delikatnych halucynogenach ;) brazowe nogawki gwarantowane ;);)