PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487184
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Film dołujący, na siłe starający się pokazać heroizm - typowo amerykański zabieg, choc generalnie amerykańskie filmy uważam za najlepsze, to ten mnie zawiódł. No i bohaterowie po przemianie, zwierzęta... widać, że to czysty komputer i nic więcej. Dużo bardziej podobało mi się "28 tygodni później" - tam był autentyzm, panika i ogólne zaszczucie.

ocenił(a) film na 10
Ambrozja

bla bla bla ,film jest bardfzo fajny jak dla mnie,oglądałem 28 tygodni puźniej i w nim podobał mi sie tylko początek puźniej to tylko nudno było.jak dla mnie Jestem Legendą to dobry film i mnie sie podoba,owszem widac komputer ale mimo to film jest fajny Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Ambrozja

Popieram!!Film jest bardzo dobry!!Już mam dość filmów typu 28 dni później lub Resident Evil.To mnie już przynudza.Przykład Resident Evil ;/"Kobieta która udaje rambo i rozwala potwory!! Sama mała owieczka rozwala bez problemu.Wiem ,że to film na podstawie gry no ,ale ludzie gdzie jest realistyka!!No i dlatego teraz proponuje obejrzeć I am Legend np. (scena z psami wampirami) bardzo dobrze przedstawiona scena jak Will ma problem z psem ,który go zaatakował!!Nie wyrywa mu krtani ,albo nie wiem odgryza głowy tylko pokazuje ,że ranny człowiek nie jest w stanie dużo zdziałać z czymś co jest szybsze,zwinniejsze i bardzo agresywne!!Mówiąc o realistyce chodzi mi o realistyke walki!!