Bardzo dobry film, choc spodziewalem sie czegos ciut lepszego.
Moim zdaniem, jeśli ktos ma ochote zobaczyc ten film to tylko w kinie, poniewaz na monitorze komputera lub w telewizji, oglądanie traci całkowicie sens.
Obraz zrujnowanego Nowego Jorku, naprawde robi wrażenie, muzyka która idealnie wprowadza w genialny klimat filmu.
Mimo ze na poczatku filmu nie dzieje sie nic specjalnego, to czuje sie narastajace napiecie i kiedy wydaje sie ze to juz koniec to jest to dopiero poczatek prawdziwej akcji.
W filmie rózniez watro zwrócic uwage na bardzo dobra gre aktorska.
Will Smith w roli Roberta Neville'a jest bardzo przekonywujacy.
Świetnie ukazane sa uczucia targajace głównym bohaterem, a także zbliżanie sie do granicy szaleństwa.
Uwazam ze film warto zobaczyc.
Moja ocena to 8 :) mysle ze zasłuzona.
"Moim zdaniem, jeśli ktos ma ochote zobaczyc ten film to tylko w kinie, poniewaz na monitorze komputera lub w telewizji, oglądanie traci całkowicie sens."
a jakiś argument przemawiający za tą tezą? wyłączając oczywiście prawa autorskie.
"Obraz zrujnowanego Nowego Jorku, naprawde robi wrażenie, muzyka która idealnie wprowadza w genialny klimat filmu."
obraz nowego yorku, zgadzam sie. muzyka, zgadzam sie. genialny klimat, nie zgadzam sie. dobry, choc moglbyc o wiele lepszy.
"Mimo ze na poczatku filmu nie dzieje sie nic specjalnego, to czuje sie narastajace napiecie i kiedy wydaje sie ze to juz koniec to jest to dopiero poczatek prawdziwej akcji."
akcji w negatywnym tego slowa znaczeniu. jednym slowem jeden wielki "rozpiździaj", który niszczy wszystko co osiągnięto przez pierwsze 45 min. rozumiem, że autorzy chcieli "konfliktu", ale niestety przesadzili.
"W filmie rózniez watro zwrócic uwage na bardzo dobra gre aktorska."
hmm, dobra gre aktorska to można mieć w teatrze. tutaj will zrobil po prostu swoje.
"Will Smith w roli Roberta Neville'a jest bardzo przekonywujacy. "
jak wyżej
"Świetnie ukazane sa uczucia targajace głównym bohaterem, a także zbliżanie sie do granicy szaleństwa."
jest wiele filmów, które przedstawiaja takowe uczucia lepiej i bardziej wyraziście.
"Uwazam ze film warto zobaczyc."
można, jeśli nie ma sie co robić. na nudny piatkowy wieczór.
"Moja ocena to 8 :) mysle ze zasłuzona. "
każda ocena jest subiektywna, ode mnie 4/10.