Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 487909
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Jest dobrze!

ocenił(a) film na 8

Proponuję odczepić się choć na chwilę od aktorstwa Willa Smitha, bo myślę, że tym filmem (i kilkoma poprzednimi) udowadnia, że chłopak znalazł się we właściwym miejscu i czasie.

A film? Bardzo dobre wrażenie! Trzyma w napięciu, gł. bohater się boi, ma to wypisane na twarzy i nam (a przynajmniej mnie) atmosfera się również udziela. Tu nie ma jakichś 'kocich ruchów' i rozwalania wszystkiego z precyzją Jeta Li - tu mamy prawdziwe przetrwanie.

Patos? Duży budżet? A co wy byście chcieli, żeby Amerykanie robili filmy za kilkanaście tysięcy $ o rumuńskich sierotach? Jak chca to moga i takie robić, ale chyba tlkyo Hollywood chce i ma tyle, żeby wpakować to w kawałek kina, które kilka osób schlasa poprzez fora internetowe.

Musze być kolejnym dzieckiem Neo, skoro podobał mi się ten film - lepiej zacznijcie barykadować swoje domy, bo jeszcze kilka lat i będą nas miliony ;). 8/10. Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
Pr0t0n

Najlepiej w tym filmie zagrał pies "SAM"!!A właściwie to ona SAMANTHA:))!!Filmek oceniam na 8,spokojne kino!!Pozdro dla Dj-a :))

ocenił(a) film na 10
jezierski7

Tak zgadzam sie z moim kolega ze "SAM" zagrała wysmienicie wrecz wybornie te ruchy gesty ta mimika rewelacja.....a tak serio to gdyby fim był troche dłuzszy dałbym 9 ale tak to daje pożadne 8+!!!! Wielkie pozdro Melona .....dla najwiekszego znawce filmów jakiego znam