PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486807
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

No to będziemy mieli dwa "apokaliptyczne" filmy jednego dnia... Data premiery "Jestem Legendą" i "Untitled J.J. Abrams Project" to 18.01.2008 który wybrać?
Ja czekam na oba :) tylko czy mi się uda :P

ocenił(a) film na 3
anhro

faktycznie, dzień premier ten sam:). z tych dwóch filmów zdecydowanie wybieram Jestem Legendą, gdyż więcej o nim wiem - książka i komiks były świetne, Will Smith rzadko zawodzi, a za scenariusz odpowiada autor Pięknego Umysłu - te argumenty sprawiają, że czekam na Jestem... z niecierpliwością. Natomiast Untitled... jest owiany tajemnicą - co oczywiście jest dużym plusem, ale z tajemnicam często jest tak, ze kiedy przestają nimi być, przynoszą rozczarowanie. Obawiam sie, że tak samo może być z tym Projektem. A poza tym, nie przepadam za monster-movie.
(znając życie, to obejrzę oba:P)

ocenił(a) film na 4
Rinoa_Sin

i am legend. oczywiste.

ocenił(a) film na 10
anhro

Ja osobiście czekam na Jestem Legendą bo film może być a raczej musi być fantastyczny, zwiastuny, obsada i klimat na to wskazują . :)
Więc na ten film z wielką niecierpliwością i myślę że się na nim nie zawiodę. :D
A co Untitled J.J. Abrams Project mam mieszane uczucia może to być wielki film bądź także film któremu wiele będzie brakować.

Na Jestem Legendą pójdę na pewno i to żeby tylko raz i myślę ze na Untitled J.J. Abrams Project także zawitam do kina :)

westuaragorn

Jako iż uwielbiam Monster Movies to Untitled J.J. Abrams Project ;) Tylko mam nadzieję że nie będzie to takie coś jak Emmerichowska papka z 1998 ...

anhro

No, to jednak nie będziemy mieli 2 premier jednego dnia. Cloverfield ponoć do Polski zawita dopiero w marcu a nie jak w innych krajach 18 stycznia. I jak tu nie sciągać filmów z internetu? Pytanie do dystrybutorów. Oczywiście retoryczne pytanie.