Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 487925
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Jestem legendą

ocenił(a) film na 8

Przyznam szczerze, że takiego słabiutkiego filmu s/f nie widziałem już dawno!!!!! :-( Film MOCNO przeciętny, mimo wszystko z dobrą grą W. Smitha ale w dobie animacji komputerowych te wszystkie potwory i zombie zostały po prostu zrobione FATALNIE!!!!!!!!! Fabuła lipna i tak naprawdę tylko zdjęcia pustego Nowego Jorku robią jako takie wrażenie?! Reszta jest naprawdę...kiepściutkie!!!! Pozdro!

Teddy_6

Zgodzę się że fabuła wyssana z palca, coś w stylu 28 dni później. Prawdę mówiąc po telewizyjnych reklamach spodziewałem się czegoś więcej. W zasadzie momentami film przynudza. Momenty które mają straszyc są z góry do przewidzenia. Film na jeden raz.

-MrShadow-

ocenił(a) film na 10
Teddy_6

ok mowisz ze zombie zostaly zrobione fatalnie po 1 to nie zombie tylko wampiry po 2 w kazdym filmie wampiry itp. sa robione inaczej musza sie roznic zeby nikt nikogo nie oskarzyl o plagiat pewnie spodziewales sie willa koksa z arsenalem broni ktory nie boi sie nikogo i wyzyna mase wampirow tak w ogole to jest remake wiec co do fabuly to tylko historia willa jest wtracona wiec tez nie wiem czego sie spodziewales po fabule nie wiem jakie ty filmu lubisz ale skoro ci sie nie spodobal jeden z najciekawszych filmow jakie niedawno nakrecono to lepiej komentarze zostaw dla siebie bo zal takich ludzi ktorzy nie dostrzegaja piekna w filmie

ocenił(a) film na 8
razielospl

Ludzie. Jakie zombi, jakie wampiry??????????!!!!!!
Przecież to są zarażeni ludzie(łowcy ciemności). Oglądaliście ten film wogóle?
Zombi-istota, która po śmierci powstaje(nie pasuje do filmu)

Wampir- istota, która żywi się krwią, zmienia w niepoterza itp.(nie pasuje do filmu)

...

ocenił(a) film na 8
razielospl

Zombie, potwory, wampiry, ludzie ciemności!!!-jak zwał tak zwał!!!-chodziło mi oto, że zostały one zrobione byle jak i osoba która odpowiadała za efekty specjalne powinna się wstydzić!!!!! Takie efekty to były w filmach z lat 90-tych!!!, a Twoje "hasełko" o "pięknie w filmie" możesz sobie wsadzić w...buty!!! Chyba koleś nie widziałeś pięknych filmów???!!! Pozdro!