Witam,
Zwrócił ktoś uwagę na ten plakat na budynku (min. 7.45), znak batmana a na nim znak superman'a? Czy jest to może zwiastun jakiegoś filmu? =D
Pozdrawiam i Thx za każde info!
niebył to znak kwarantanny, bardzo możliwe ze wytwurnia chciała zwrócic na cos uwage...
jako ze akcja I am Legend dzieje sie w przyszlosci a od jakiegos czasu chodzą słuchy ze chca zrobić batman vs. superman .. mozliwe ze to tylko taki smaczek odnosnie tego ze film wypalił (w przyszlosci :) a moze faktycznie maja to w potwierdzonych planach i podgrzewają atmosferę ukrytymi domysłami :)
who knows.
Akcja dzieje się w filmie w roku 2012 więc producenci umieścili plakat fikcyjnego filmu, który mogłby być w tamtych czasach puszczany w kinach. Nie sądze, ze jest do jakas aluzja co do planów powstania takiego filmu. Wcześniej juz były takie wkręty w innych filmach. Teraz juz nie pamiętam w jakich ale była taka scena jak główny bohater wchodzi do wypożyczalni kaset a tam na ścianie był plakat do filmu "King Lear" z Arnoldem Schwarzenneggerem i plakat do drugiej części "Pani Doubtfire" z Williamsem, a wiadomo ze takie filmy nigdy nie powstały.
no to już mi szkoda batmana ... lepsze byłoby batman vs spiderman - równiejsza walka ... a tak na marginesie - to wydawalo mi sie że oboje panowie to pozytywni bohaterowie, czy cos mi sie juz pomyliło ? chyba ze znowu jakis wirus przemieni np batmana w zombi ... zapowiada sie kolejny komerc ... pewnie niedługo zrobią też Shrek vs Hulk ... żałosne albo Britney vs Clinton