PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 487170
5,9 60 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Witam,
Zwrócił ktoś uwagę na ten plakat na budynku (min. 7.45), znak batmana a na nim znak superman'a? Czy jest to może zwiastun jakiegoś filmu? =D
Pozdrawiam i Thx za każde info!

Krolik_4

to nie byl czasem jakis znak kwarantanny?

ocenił(a) film na 10
mateuu

niebył to znak kwarantanny, bardzo możliwe ze wytwurnia chciała zwrócic na cos uwage...

Gosciu

mhm, zle mi sie skojarzylo - z tym budynkiem oblozonym folią :]

Krolik_4

jako ze akcja I am Legend dzieje sie w przyszlosci a od jakiegos czasu chodzą słuchy ze chca zrobić batman vs. superman .. mozliwe ze to tylko taki smaczek odnosnie tego ze film wypalił (w przyszlosci :) a moze faktycznie maja to w potwierdzonych planach i podgrzewają atmosferę ukrytymi domysłami :)
who knows.

Krolik_4

Akcja dzieje się w filmie w roku 2012 więc producenci umieścili plakat fikcyjnego filmu, który mogłby być w tamtych czasach puszczany w kinach. Nie sądze, ze jest do jakas aluzja co do planów powstania takiego filmu. Wcześniej juz były takie wkręty w innych filmach. Teraz juz nie pamiętam w jakich ale była taka scena jak główny bohater wchodzi do wypożyczalni kaset a tam na ścianie był plakat do filmu "King Lear" z Arnoldem Schwarzenneggerem i plakat do drugiej części "Pani Doubtfire" z Williamsem, a wiadomo ze takie filmy nigdy nie powstały.

Ufok

tylko ze batman vs. superman juz od dawna byl zapowiadany .... :/

ocenił(a) film na 3
lizzu

no to już mi szkoda batmana ... lepsze byłoby batman vs spiderman - równiejsza walka ... a tak na marginesie - to wydawalo mi sie że oboje panowie to pozytywni bohaterowie, czy cos mi sie juz pomyliło ? chyba ze znowu jakis wirus przemieni np batmana w zombi ... zapowiada sie kolejny komerc ... pewnie niedługo zrobią też Shrek vs Hulk ... żałosne albo Britney vs Clinton

ocenił(a) film na 9
Bethreezen

mala poprawka, plakat jak juz to pochodzilby z roku 2009

Krolik_4

Swoją drogą to trochę wcześniej widnieje na ścianie plakat z Legalnej Blondynki - Legally Blonde :)