PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=217801}

Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 487 tys. ocen
7,5 10 1 486824
5,8 49 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Nie wiem, może mi tylko umknęła ta scenka ale na jednym zdjęciu w galerii jest Will i zombiak, który mu "wrzeszczy do ucha". Wczoraj oglądałem film i tej sceny nie było..A poza tym, moim zdaniem zakończenie totalnie sknocili, w książce znacznie lepsze.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
martikus

To zdecydowanie nie jest ta scena w samochodzie, zresztą obejrzyj drugi czy trzeci zwiastun i w koncówce jest ta scena co na zdjęciu w galerii, nie ma tam zadnego samochodu no i jest więcej zombiaków wokół Willa

Ufok

bardzo czesto tak jest ze w fazie preprodukci krecone są pojedyncze sceny do zwiastunow, ktore potem (sceny) nie sa uzyte w filmie. (ew. w edycjach rezyserskich rozszezonych).
tak samo bylo z die hard 4.0 gdzie 'jupikajej motherfucker' zostalo powiedziane w kompletnie innej scenie niz w filmie'.

lizzu

Tak, zgadzam się z Tobą, czasem zwiastuny różnią się ze scenami w filmie. Tak było równiez z "amerykańską" Godzillą. Szkoda bo ta scena pod koniec zwiastunu, gdy bohater jest osaczony przez zombiaki, (mowię o scenie ze zwiastunu, w koncówce filmu tez jest osaczony ale to juz zupełnie inna sytuacja ) jest bardzo fajna i szkoda, że nie umieścili jej w filmie.