Jestem legendą

I Am Legend
2007
7,5 488 tys. ocen
7,5 10 1 487909
5,9 45 krytyków
Jestem legendą
powrót do forum filmu Jestem legendą

Nie mogę sie doczekać... Po trialu wygląga na bardzo dobry film, tym bardziej, że uwielbiam filmy post-apokaliptyczne :)

ocenił(a) film na 2
scarfi

Ale WILLOWI SMITHOWI mówimy NIE!!!! lubię postapokaliptyczne wizje ale obawiam się, że w celu skomercjalizowania tematu wybór tego aktora to błąd.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
tyskie87

Nie wdaję się w dyskusje z prymitywnymi gnojami, którzy jeśli ktoś ma inne zdanie obrzucają go obelgami. Jeśli liczba w Twoim nicku to data urodzin to nieco pokory i wychowania CHAMIE by się przydało bo jestem dużo starszy od Ciebie. ALI był filmem nieudanym, a w POGONI ZA SZCZĘŚCIEM schematyczną bajeczką - takie jest moje zdanie i póki nie nauczysz się godzić z czyjąs opinią nie zabieraj głosu prostaku.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tyskie87

tyskie, aleś sie sfrustrował chłopie, aż wióry poleciały. uspokuj się trochę bo tutaj nikt cię nie atakuje. kazdy moze mieć swoje zdanie i tobie nic do tego. a te swoje <sie niewypowiadaj> i <k*^$@a> mozesz zachować dla siebie, a nie rozśmieszać nimi innych:)

karezoid

Racja :/ Will kompletnie nie pasuje to tegi filmu :P Przecież Robert jest blondynem i napewno nie jest czarny...no cóż zobaczymy co z tego będzie...

Deska

No fajnie:P Każdy wie jak wyglądał Robert tylko nie ja...;| Nie umiem dostać tej ksiażki. Ale mimo tego, że dużo względem książki (jak czytałem po komentarzach i w internecie) jest pozmieniane, to myślę, że Will Smith może fajnie zagrać swoją rolę... ale to się okaże dopiero w styczniu, póki co to muszę znaleźć ksiązkę, a Ci co czekają na film, muszą na niego czekać dalej ;)

ocenił(a) film na 7
Vitt

Masz rację Vitt, film zapowiada się całkiem nieźle. Osobiście nie czytałam książki ale myślę, że film wystarczy...