Jeżeli podobał się wam JinRoh to polecam zapoznac sie z innymi filmami z Universum Kerberosa : Red Spectacles(1987) i Stray Dogs(1991). Sa to filmy aktorskie. Zas w 2009 ma wyjsc nowy film animowany w 3D.
Filmy sa dosc ciezkie i specyficzne ale moga sie podobac. Od razy ostrzegam ze a) dosc ciezko jest je zdobyc b) to nie sa wysokobudzetowe produkcje :)
"dosc ciezko jest je zdobyc"
Właśnie widzę :/ Jest jakiś sposób żeby je zdobyć? Choćby i bez napisów (chociaż napisy by się przydały).
I powiedz coś więcej o tym filmie który ma wyjść w 2009 roku, będę wdzięczny.
Pozdrawiam ;)
To znaczy tak... jak się chce i wie gdzie, to się je znajdzie - mi się udało :P
Co to tego anime na 2009 to oficjalny tytuł "Kerberos Panzer Blitzkrieg" i bedzie prawdopodobnie ostatnia odsłoną Sagi Kerberosa, tym razem wykonana w technologii 3DCG. Oczywiscie Mamoru Oshii jest rezyserem a bazowac bedzie na historii ktora byla wykorzystana w sluchowisku radiowym w Japonii - tak, maja tam sluchowisko a'la matysiakowie tylko w swiecie JinRoha i Pancernych Brygad Kerberosa :P
Może być niezłe, pod warunkiem że nie zrobią takiej animacji jak w kinowym Appleseedzie...
"To znaczy tak... jak się chce i wie gdzie, to się je znajdzie - mi się udało :P"
Taa... szkoda że się nie podzielisz źródłem ;>