Może zamysł był dobry, ale humor był suchy, postacie bardzo denerwujące i nierealistyczne - nie dało się wczuć w ich historię. Ironia słaba, płytka - z resztą jak cały film. Okropnie się dłuży, nie pozostawia pola do własnych rozmyślań. Nie polecam, nie warto
Ale ty wiesz ,że tu wszystko jest widzane oczami dziecka ? Co do reszty się nie odniosę bo będę tylko marnować czas...
Okej, może się nie podobać, ale ocenić go na 1/10? XD Zresztą co ja się wysilam, wystarczy wejść na twój profil XD parasite 4/10 kształt wody 1/10 forrest gump 2/10 a bohemian rhapsody 9/10 XD
po to są gwiazdki, żeby oceniać filmy. od bohemian rhapsody nie wymagałam niczego, a dostałam porywającą historię ze świetnie zagranymi postaciami i oprawą muzyczną. od jojo rabbit wymagałam sporo, ale taka konwencja filmu zupełnie do mnie nie przemawia, ani to mnie nie śmieszy, ani nie porywa, kompletnie mi się nie podobał.
Ale wiesz, że to komedia ? Nawet troche czarna. Jak można od komedii wymagać aby miało sie po niej głębokie rozmyślenia. Ona z zamiaru ma głownie bawić i tyle.
czy oglądaliśmy ten sam film? oczywiście, zawierał elementy czarnej komedii, jednak ani razu się nie uśmiechnęłam, prędzej czułam zażenowanie poziomem żartów
Patrząc na twoje oceny, ewidentnie jesteś trollem, tylko nie rozumiem po co zaniżasz oceny dobrym produkcją. Co to ma na celu ? Po co ?
Aby sobie polepszyć humor obejrzyj najlepiej Avengersów, Transformersów, Halka, Spider-Mana, Ant-Mana i całą armie innych bohaterów filmowych z Kapitanem America na czele. Po co się w ogóle kaleczysz takimi filmami. Są przecież prostsze rozwiązania, a ich ocenianie przyjdzie ci na pewno znacznie łatwiej.
Pozdrawiam