PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678023}
4,3 1,0 tys. ocen
4,3 10 1 1033
4,7 3 krytyków
Jug Face
powrót do forum filmu Jug Face

porażka

ocenił(a) film na 2

nie polecam tego filmu.fabula jest tak bez sensowna ze az szkoda gadac.Dziura daje dziura
zabiera... ech kto to wymyslil?naprawde dawno nie widzialam tak durnego filmu.Aktorzy tez
kiepsko zagrali.Koncowka filmu to juz calkiem zenada.

ocenił(a) film na 6
luckygirl23

Mi się film bardzo podobał przede wszystkim ze względu oryginalności i klimatu. Lubię te sceny, kiedy pojawiał się jeden z Odrzuconych. Nie spodziewałam się produkcji tak na mnie oddziałującej. Jedyne co mnie strasznie wkurzało, to zachowanie matki głównej bohaterki.

ocenił(a) film na 9
luckygirl23

Dziura daje, dziura odbiera... jak to kto to wymyślił? Biblia.

ocenił(a) film na 2
Pinokio1983

wyszedles ze studni?:D bo filmie to studnia byla dziura a nie ma mowy o narządach rozrodczych kobiety ;p

ocenił(a) film na 2
luckygirl23

z tego co sobie przypominam to nie byla do konca studnia tylko po prostu jakas zwykla dziura w ziemi z potworem zwanym ''dziura'' :D hehe tandetny film wiec prosze wybaczyc jesli sie myle bo dawno ogladalam ten film i nie byl wart zapamietania

luckygirl23

Weź pod uwagę że to jest horror i zarówno jak ten gatunek filmu tak i sci-fi lub fantasy nie mogą być traktowane poważnie i odbierane przez pryzmat naszego codziennego życia.

ocenił(a) film na 7
Pinokio1983

Piąteczka za ten komentarz :D

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 1
luckygirl23

Zgadzam się. Zaskoczyły mnie 2 rzeczy: a) że wytrzymałam do końca, b) kiedy zobaczyłam napisy końcowe - to już? tak po prostu???

ocenił(a) film na 6
luckygirl23

Argumenty mocne podałaś, że hoho. Chyba ktoś nie zapoznawał się w ogóle z twórczością klasyków gatunku, jeżeli dla Ciebie pomysł na horror o "dziurze" jest czymś nie do ogarnięcie myślą to twoja wrażliwość wysiadła by przy twórczości Edgara Alana Poe, Clive'a Barkera, Staphena Kinga (Hoopera, Carpentera, Cohena) czy jakichkolwiek twórców, którzy popuszczali wodzy fantazji. W zasadzie ten film samym pomysłem przypomina bardziej produkcje lat 80 swoją "dziwacznością". Film niezły, ale faktycznie trochę mi zabrakło.