Film średni. Pomysł na film dobry ale fabuła bez sensu . Trochę się poteleportują, trochę pobiją, trochę miłości, a końcówka nie zaskakuje...
Dokladnie, zgadzam sie w 100%. Bylam pozytywnie zaskoczona pomyslem, niestety film bez ladu i skladu. Niewykorzystany potencjal.
Ostatnio obejrzałam ten film i muszę powiedzieć, że był fajny ale jakoś specjalnie to mnie nie zafascynował. Masz rację, film średni.
Gdyby zrobili z tego komedię, wyszedłby dobry film. Nie żartuję.
A tak niby poważnie, niby z przymrużeniem oka, z Samuelem jako zabójcą, drewnianym aktorstwem...tak spartolić fajny pomysł...
Bardzo rozczarował mnie ten film. Czytając recenzję miałam nadzieję na coś niezwykłego i porywającego, pomysł ciekawy, ale z wykonaniem już gorzej. A szkoda
No i ja jestem kolejną osobą która przyłącza się do takiej recenzji.Film obejrzałem ale samo to że robiłem podczas niego kilka przerw już najlepiej o nim nie świadczy.Byłby zdecydowanie lepszy gdyby odpowiadał na pytania takie jak:Jak zdobywano i rozwijano umiejętności teleportacji?Jakie osoby mogły być skocznkiem a jakie Palladynem?itp.Film nie powiem nie był zły ale także nie było w nim nic co mogło by zachwycić.Tak jak ktoś już wcześniej powiedział troche poskakali, powalczyli a ońcówka filmu była przewidywalna żeby nie powiedzieć nudna.Dodam tylko że gra aktorska jakoś też mnie nie specjalnie nie zachwyciła.Jestem zadowolony że obejrzałem ale drugi raz bym tego nie zrobił.