Nie obejrzałem do końca, bo nie dałem rady wytrzymać.
Totalnie bezsensu film, gł. bohater skacze w przestrzeni nie wiadomo dlaczego i po co, do tego ktoś go goni i chce zabić.
Najgorszy film jaki ostatni widziałem
Absolutnie się z Tobą zgadzam. Ten film to totalna kupa i kupy się nie trzyma nawet...nieporozumienie i zmarnowany czas.
heh to pooglądajcie sobie dramaty albo inne tego typu filmy. Nigdy nie oglądaliście Sci-Fi?
Nie dogadasz się z kimś kto wystawia tylko 1 i 10. :) Wg mnie film nie taki straszny, na 7 z pewnością zasługuje. Między innymi dlatego, że zastanawiałem się co bym zrobił gdybym miał takie zdolności.
Żeby sprowokować zastanowienie się nad czymś to się trochę inaczej robi film. Tutaj miało być Full HD (Holywood Definition)
Widać jakich wykształcony ludzi mamy w Polsce, nawet nie rozumiejąc tego co mają wprost podane (tu powiedziane).
jeśli nie rozumiesz tak oczywistych rzeczy to pooglądaj sobie komedie one powinny ci odpowiadać, a jeśli nie oglądałeś filmu do końca to prosze cię nie wypowiadaj się na jego temat, a przynajmniej nie pisz ze ,,nie wiadomo dlaczego i po co" bo czasem w filmach (dobrych filmach) wszystko się wyjaśnia na końcu. Skoro juz się przyznałeś/łaś że nie rozumiesz oczywistego to ja winszuję inteligencji.
pozdrawiam