6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201043
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Nie obejrzałem do końca, bo nie dałem rady wytrzymać.
Totalnie bezsensu film, gł. bohater skacze w przestrzeni nie wiadomo dlaczego i po co, do tego ktoś go goni i chce zabić.
Najgorszy film jaki ostatni widziałem

ocenił(a) film na 1
r_radzik31

Absolutnie się z Tobą zgadzam. Ten film to totalna kupa i kupy się nie trzyma nawet...nieporozumienie i zmarnowany czas.

ocenił(a) film na 8
DarkSide

heh to pooglądajcie sobie dramaty albo inne tego typu filmy. Nigdy nie oglądaliście Sci-Fi?

ocenił(a) film na 7
tiesto4life

Nie dogadasz się z kimś kto wystawia tylko 1 i 10. :) Wg mnie film nie taki straszny, na 7 z pewnością zasługuje. Między innymi dlatego, że zastanawiałem się co bym zrobił gdybym miał takie zdolności.

ocenił(a) film na 4
Lukasz90

Żeby sprowokować zastanowienie się nad czymś to się trochę inaczej robi film. Tutaj miało być Full HD (Holywood Definition)

r_radzik31

Widać jakich wykształcony ludzi mamy w Polsce, nawet nie rozumiejąc tego co mają wprost podane (tu powiedziane).

ocenił(a) film na 10
r_radzik31

jeśli nie rozumiesz tak oczywistych rzeczy to pooglądaj sobie komedie one powinny ci odpowiadać, a jeśli nie oglądałeś filmu do końca to prosze cię nie wypowiadaj się na jego temat, a przynajmniej nie pisz ze ,,nie wiadomo dlaczego i po co" bo czasem w filmach (dobrych filmach) wszystko się wyjaśnia na końcu. Skoro juz się przyznałeś/łaś że nie rozumiesz oczywistego to ja winszuję inteligencji.
pozdrawiam