6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201044
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Bylem wczoraj i

ocenił(a) film na 5

stweirdzam ze spoko filmik w sam raz na weekend. Spoko akcja, niezle efekty specjalne i przede wszystkim ciekawy pomysl (mam na mysli teleportacje, a nie ogolnie fabule). Oczywiscie po zakonczeniu wiadomo, ze bede kolejne czesci, jesli producenci swoje zarobia na tym.
Oczywiscie polecam ogladnac. Lekki, mlodziezowy filmik...

ocenił(a) film na 7
mrSmith

Dokładnie tak jak piszesz. Jestem zaskoczona, bo myślałam, że będzie gorzej, a jest ok. 7/10.

ocenił(a) film na 5
ggate

Ciesze sie, ze zgadzasz sie ze mna. Nie rozumiem osob, ktore jada tak po tym filmie. Przyczepiaja sie do drewnianego aktorstwa, a przeciez nie o to chodzi jak sie idzei na takie filmy. One nie maja byc jakims wielkim dzielem tylko, maja nam dostarczyc przyjemnosc. A Jumper jako film rozrywkowy jest bardzo dobry.

ocenił(a) film na 7
mrSmith

Jak dla mnie bardzo dobre efekty specjalne... szczególnie efekt teleportacji zasługuje na uwage. Koleszy mnie wyciągneli na ten film (chciałem w sumie na początku na niego iść, ale zobaczylem ocene na filmwebie i stwierdziłem że nie warto... po seansie byłem mile zaskoczony) ;]

ocenił(a) film na 6
Ade_Er

Taaa. Ale nic nadzwyczajnego nie zrobili. Teleportacja już była... Cóż, ale film ogólnie niezły. Taki 'na weekend'. -.-

ocenił(a) film na 5
Ade_Er

Uwazam, ze nie warto sie kierowac do konca ocena filmu na filmwebie. Najlepiej isc i samemu zobaczyc i dotyczy to kazdego filmu.