stweirdzam ze spoko filmik w sam raz na weekend. Spoko akcja, niezle efekty specjalne i przede wszystkim ciekawy pomysl (mam na mysli teleportacje, a nie ogolnie fabule). Oczywiscie po zakonczeniu wiadomo, ze bede kolejne czesci, jesli producenci swoje zarobia na tym.
Oczywiscie polecam ogladnac. Lekki, mlodziezowy filmik...
Dokładnie tak jak piszesz. Jestem zaskoczona, bo myślałam, że będzie gorzej, a jest ok. 7/10.
Ciesze sie, ze zgadzasz sie ze mna. Nie rozumiem osob, ktore jada tak po tym filmie. Przyczepiaja sie do drewnianego aktorstwa, a przeciez nie o to chodzi jak sie idzei na takie filmy. One nie maja byc jakims wielkim dzielem tylko, maja nam dostarczyc przyjemnosc. A Jumper jako film rozrywkowy jest bardzo dobry.
Jak dla mnie bardzo dobre efekty specjalne... szczególnie efekt teleportacji zasługuje na uwage. Koleszy mnie wyciągneli na ten film (chciałem w sumie na początku na niego iść, ale zobaczylem ocene na filmwebie i stwierdziłem że nie warto... po seansie byłem mile zaskoczony) ;]
Taaa. Ale nic nadzwyczajnego nie zrobili. Teleportacja już była... Cóż, ale film ogólnie niezły. Taki 'na weekend'. -.-