6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201043
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Co myślicie?

ocenił(a) film na 7

Witam, chciałabym wiedzieć co myślicie o tym filmie. Czy warto go obejżecz czy nie. Wszyscy mi mówią, że jest świetny, ale średnia 6.nn mnie odstrasza...

Dokładniej chcę wiedzieć czy to jest totalne dno czy może nie. :)

ocenił(a) film na 3
Nefertete

Jeśli lubisz lekkie filmy na niedzielne popołudnie to na pewno sie nie zawiedziesz. Ja w kinie byłem i film mi się podobał. Na oskara co prawda nie zsługuje ale jest dobry

Nefertete

witam:) film wedlug mnie wart obejrzenia:) chodzby ze wzgledu na obsade aktorska- Hayden Christensen:D polecam:)

dzula18

Absolutnie nie jest wart obejrzenia. To już nawet nie jest dno, to jest niżej niż dno. Jeśli miałbym oceniać to 10-/10:)

PsychoFanatyk

:D :D :D :D :D :D :D :D

ocenił(a) film na 6
dzula18

Moim zdaniem jest to film 'niespełniony'. Pomysł dobry, fabuła też niezła. Jednak wykonanie pozostawia u nas pewien niedosyt. Tak jakby reżyser nie wiedział, co z tym filmem właściwie zrobić.
Natomiast zgodzę się z poprzednikiem - film lekki i przyjemny w sam raz na niedzielne popołudnie. Nie jest z nim źle, można obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
Mart_Mumin

Obejrzałam...
Muszę przyznać, że nie jest zły ale filmowi daleko jest do doskonałości...
7/10
Fabula mi się podobała, pomysł również. Wykonanie reżyserskie mogłoby być lepsze, a co do aktorów - w porządku...

Rzeczywiście - film na niedzielne popołudnie ;))

ocenił(a) film na 6
Nefertete

Zgadzam się z przedmówczynią.Lekki film, wegdług mnie porządne zrobione kino akcji,ten kto oczekuje dobrej i nietrudnej intelektualnie zabawy powinien być zadowolony.Zdecydowanie polecam gdy np. wpadną kumple i nie macie co robić.7/10

ocenił(a) film na 3
Nefertete

To film, którego historia miała potencjał, ale w sumie wyszedł totalnie nijaki film, ultra-drewniany Christensen, wkurzający Jackson i obijająca się Bell. 3/10, bo tyle się spodziewałem a wyszło tak kiepsko.