Należe do dośc wybrednych osób jesli chodzi o filmy, a ten wcale mimo przelicznych negatywych komentarzy nie był taki zły. Z przyjemnością oglądałem historie głównego bohatera. Film był ciekawy i na prawdę warto isc na niego do kina, lepsze to na pewno od Lejdis w którym widzimy na okragło te same serialowe mordy jakby innych aktorów w Polsce już nie było...codziennie te same i te same aż się nudzą (w moim mniemaniu przynajmniej- każdy ma nny gust)
Nie mówię że to źli aktorzy, lecz na prawde wymiotowac mi się chce jak widze wciąż te same twarze. Jakby tam grał jeszcze Żmijewski i Stenka to bym nawet nie chciał o nim myslec.
Aż zgubiłem główny wątek. Film "Jumper" to naprawde dobry, ciekawy film o dośc oryginalnej tamatyce którego bardzo polecam.
Mi się film bardzo podobał, genialne efekty specjalne, świetni aktorzy w głównych rolach, super muzyka... Ogląda się ten film z wypiekami na twarzy wręcz, bardzo wciąga :)
Spoko film, bez rewelacji, nie robi jakiegos kosmicznego wrazenia ale warto obejrzec, film jest po prostu fajny, nic wiecej.