6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201042
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Film bardzo mi się podobał. Nie miałam od niego żadnych oczekiwać. Osz, po prostu wydał mi się ciekawy. I ani trochę nie żałuje czasu spędzonego na obejrzeniu go. Film może rzeczywiście jakimś arcydziełem nie jest, ale to z pewnością bardzo przyjemny filmik dla nastolatków. W dodatku zrealizowany bardzo efektownie moim zdaniem. Więc nie rozumiem dlaczego wszystkie recenzje jakie czytam są na nie.
Spotkałam się też z opinią, że film przeznaczony jest bardziej dla chłopaków niż dla dziewczyn. Może i jest w tym trochę racji, ale ja jakoś dziewczyną jestem i filmem jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. A co do dziewczyn to powinny pójśc na ten film chociażby, by napatrzeć się na Haydena Christensena :D

polishia

masz racje dobry film, mnie też się bardzo podobał :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
polishia

Podobał mi się. Nie spodziewałem się niewiadomo czego, no i dobrze. Film przeciętny, natomiast pomysł genialny. Ogólnie wychodzi bardzo dobrze wg mnie. Ogląda się przyjemnie, akcji trochę jest, efekty fajne. Czego chcieć więcej od lekkiego kina sf?

Ludzie piszą recenzje na "nie" - taka ludzka natura. Na temat gustów się nie rozmawia, więc jeśli się nie podoba, nie mam zamiaru nikogo przekrzykiwać. Mi osobiście przypadł do gustu i koniec kropka.

Jeden z najprzyjemniejszych filmów jakie widziałem (z kategorii Film Lekki).