6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201043
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

HA HA ALE GNIOT 1/10

użytkownik usunięty

może dzieci 13 letnie docenili ten film ------- tragiczny

ocenił(a) film na 7

z tego co widzę to ty masz 13 lat. Poza tym co wiek ma do tego?

użytkownik usunięty

co ma do tego??? że tylko dzieciom może się podobać -- chciałabym mieć 13 lat --- 16 lat temu może ten film byłbym moim ulubionym

ocenił(a) film na 7

To człowieku dorośnij i nie gdaj głupot. I naucz się normalnie oceniać. Dużo akcji, ciekawa fabuła i dobrze nakręcony - nawet jak film mi się nie podobał to daje te 5/10.

użytkownik usunięty
Piterrek

jestem dorosła i jestem człowiekiem --- film oceniłam na 1 bo jak dla mnie to film głupiutki mam swoje zdanie, najwyraźniej ty jeszcze jesteś dzieciak i się tym filmem podniecasz--twoja sprawa

ocenił(a) film na 8

Mysia slonce, fily w twoich ulubionych w wiekszosci dla mnie to tez wypasy, ten tez mi sie podobal daje 8. To juz kwestia G.

To bardzo dojrzałe oceniać ludzi na tle gustu filmowego. Równie dobrze ktoś może powiedzieć, że jesteś dziecko bo oceniłaś film animowany na 10 a dla niego filmy animowane są dla dzieci.
Ale najwyraźniej masz jakieś kompleksy, skoro próbujesz narzucić innym co jest dobre a co nie i fajne jest tylko to co Ty uważasz za godne uwagi.

Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Demolka25

jeżeli chodzi o pierwsze zdanie, które napisałeś to tu się z Tobą zgodzę,ale jednak ten film jest taki młodzieżowy, może i się mylę, może tylko ja to odczułam

ocenił(a) film na 4

czyli... około 29 lat na karku a nie potrafisz sklecić poprawnie nawet jednego zdania... prawdopodobnie analfabetyzm postępujący

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
huo_sanchez

kogoś zablokują:)

ocenił(a) film na 6

Powiedz to od razu pozostałym dyskutantom też, bo zdaje sie że nikt cie nie szczędzi

ocenił(a) film na 7

Ja mam prawie 17 lat i jest to jeden z moich ulubionych filmów

użytkownik usunięty
DanielKosak

no to wiele tłumaczy,jakbym miała 17 lat też pewnie byłby moim ulubionym filmem

ocenił(a) film na 8

Nie martw się mysia0316 jeszcze dorośniesz.

ocenił(a) film na 10
Michal39

Mysia kurde jak ci sie nie podoba ten film to po tutaj jeszcze piszesz moglas 1 posta wsadzic i skonczyc
z tym. Mi sie BARDZO podobał 10/10

ocenił(a) film na 8

"no to wiele tłumaczy,jakbym miała 17 lat też pewnie byłby moim ulubionym filmem"
Cóż, mógł ci się nie podobać film, kwestia gustu, ale dlaczego obrażasz przy tym gust nastolatków?

ocenił(a) film na 6

J - - B - - - TA jesteś czy tylko udajesz?

ocenił(a) film na 8

Hohoho, wielki krytyk filmowy! Ojej. Szanuje Twoje gusta, wszystko ma prawo się nie podobać każdemu. Ale podobno o gustach się nie mówi :] Oglądaj filmy i oceniaj, nie obrażając innych, w tym mnie.

użytkownik usunięty
Zuetamiush

ale ja nie obrażam nikogo, piszę po prostu że film jest dla młodszej widowni według mnie oczywiście, ale to fakt każdy ma swój gust. Chciałabym mieć sama te 17 -18lat, wtedy podobały mi się zupełnie inne film niż teraz. Wtedy wszystko było bardziej kolorowe:) Życie było piękne:) zapewne jak będę miała 50 lat to będę tęskniła za obecnymi czasami tak to jest w życiu. Oczywiście, może się podobać i starszym, ja piszę tu o sobie.

ocenił(a) film na 6

nieźle masz nasrane w głowie pomimo tego Twojego "dorosłego wieku" i jeszcze tytuł wątku: HA HA ALE GNIOT 1/10 -> tak się wyraża 29 letnia kobieta? może Ty myślisz że masz 29 lat, jakieś zaburzenia podświadomości, dzieci wychowuj i gary myj o praniu nie wspominając a nie filmy oceniasz w tak prostacki sposób KOBIETO

użytkownik usunięty
peeszet

a ty masz problem z agresją słowną, jesteś pewnie dzieciaczkiem, który się podnieca takimi filmami twoja sprawa, ale nie obrażaj innych! Agresję wyładuj na ścianie. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6

lepiej miec problem z agresją słowną KOBIETO aniżeli problem z głową jaki Ty sobą reprezentujesz, jak widzisz nie tylko ja uważam Cię za osobe z nie do końca dobrze poukładanymi klepkami w głowie więc sobie odpuśc już te dziwne boje mysiu

p.s odłącz sobie internet

użytkownik usunięty
peeszet

problem z agresją wynika z problemów psychicznych więc chyba piszesz o sobie.

p.s podładuj swoją bezmyślną główkę, raczej nie ma co, nie ma miejsca, jest taka mała i pusta

Taka stara i taka głupia...

użytkownik usunięty
Murder_by_Numbers

ale za to piękna:)

ocenił(a) film na 6

Piękna Jak twój awatar, czyli tylko pod przykrywką, Jak szczur w nocy. Massz naprawdę jakieś p

ocenił(a) film na 6

Widze że wszyscy cię tu cisną za twoją mądrość. Nie masz co robić? Lubisz to że jeszcze sobie nie dałaś spokoju?? Zacznij na drutach robić babciu a nie się podkładać bo jeszcze ci pikawka stanie któregoś dnia od naparzania w klawiatrure i opalania japy w monitorze.

ocenił(a) film na 6

Jeszcze 20 razy powtórz bo zapomniałem. To ile mówiłaś że masz?? 60??... -2? 62??

mysia- dzieci doceniły a nie docenili;P
wiek nie ma nic do rzeczy albo film się podoba albo nie

ocenił(a) film na 8
alien_2

Dokładnie, dla młodszej widowni to są filmy animowane, a ten dla każdego.

ocenił(a) film na 8
alien_2

słuszne spostrzeżenia :)

no kurcze żeby dać 1/10 to musi być niezły szajs !!! koleś nieobiektywnie ocenia film - niełuchać tj. dobra jak ktoś ma uraz do tego gatunku to 1/10 się nie dziwię ale on po prostu piszę że to syf bo jest syfem

ocenił(a) film na 6

Może ty masz mniej niż 13 lat. Nie pierwsze forum twoje na FW gdzie demonstrujesz swoją dojrzałość. Albo to jakiś kompleks albo faktycznie jakas ztara dupa z ciebie. Tak na boku to faktycznie uważasz że 13-latkowie sa na tyle głupi że nie moga oglądać ambitnego kina czy tak tylko dla jaj zawłaszczyłaś sobie prawo do ambicji??

ocenił(a) film na 6
huo_sanchez

A na filmach sie jak zwykle nie znasz. Pogódź sie z tym ;)

ocenił(a) film na 6

Nawiasem mówiąc podkłądasz się. 1/10 za ten film a za inny 10/10 i tak w koło Macieju. Pani psycholog a ma problemy z wyrażaniem ewmocji bo zna tylko jej skrajnośći: albo coś jest znakomite albo jest chłamem. Świrujesz jaka to stara jesteś a oceniasz na poziomie małej dziewczynki która w wyprostowanej pozycji mieści się pod stołem.

użytkownik usunięty
huo_sanchez

a ty masz problem z pisaniem-ewmocji? nie podniecaj się tak jak piszesz bo naprawdę Tobie to nie wychodzi:)

ocenił(a) film na 6

tobie już wszystko wyszło

ocenił(a) film na 5

Czyli nie warto marnować na to czasu? Uwielbiam Christensena, ale chyba sobie odpuszczę to "dzieło"...jak tak czytam Wasze wypowiedzi ;)