6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201042
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Hmmm...

użytkownik usunięty

Tak sie zastanawiam, dlaczego ten film ma taka niska ocene?? i nie moge dojsc do wnioskow...;]

ocenił(a) film na 3

Ponieważ był beznadziejny ... ?

ocenił(a) film na 10
Pypciu

Nie był beznadziejny a może go nie oglądałeś? ;s

ocenił(a) film na 7
stifler

mi sie strasznie podobal. Taki inny ten film. Nie widzialam podobnego.

ocenił(a) film na 4
Jean

Troche infantylny i bardzo prosciutki w zalozeniach, ale milo sie ogladalo... W sumie to tak naprawde nic nie wyjasnili, malo co sie trzymalo kupy, ale wystarczylo dla efektow... 5/10 sprawiedliwie! :)

użytkownik usunięty
Golan

Również dałem 5/10. Liczę, że jeśli będą kolejnę części, to pójdą w kierunku dojrzałości i głębi filmowej, jaką mogliśmy zobaczyć w Batman: Begins, bądź The Dark Knight.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10

Film był bardzo fajny. Szczególnie podobała mi się postać Griffin'a. Taki luzacki xD i znacznie różnił się od Billego Elliota xD xD

ocenił(a) film na 7

Mi się tam podobał. Niektórzy uważają, że nie miał sensu ale jeśli by go naprawdę oglądali i wczuli się w niego, a nie tylko "patrzyli" to by go zrozumieli i tyle .
Jak dla mnie filmik spoko ... akcje i w ogóle fajnie ;P

ocenił(a) film na 4

bo nie jest szałowy odemnie chyba tez nie dostał wysokiej noty, a ja kocham haydana, więc raczje posżłam na film, ale był zbyt prosty zbyt gówniany i jakoś poczułam sie ograbiona z czasu, który na niego poświeciłam. szkoda szkoda szkoda...............