NO tak ogladnelam i uwazam ze jest on niezly, ale nie jest to zbytnia rewelacja, choc warto ogladnac. :*
tak, fabuła taka zwykła, ale dobry film do obejrzenia, przyjemny, rozrywkowy
zwłaszcza jak się było godzinę wcześniej na "Mgle", musiałem zabić czymś to głupie uczucie po tym filmie, dlatego zostałem i poszedłem na "jumper"
Jumper polecam, "mgłę" ABSOLUTNIE NIE :D
Co do "Mgły" zgadzam się całkowicie film porażka.
Jumper był o niebo lepszy, ale też nie dobry. Wszystko było jakies niedopracowane. Ni to "komedia" romantyczna, ni to sensacja, a juz na pewno nie komedia. Super pomysł ze skoczkami i to wszystko. Film zchrzaniony, pomimo dobrego pomysłu. 5/10
Ale jeżeli ktos oglądał Mgłę to polecam, bo jakos trzeba odstresować się po takim "horrorze", a Jumper się nadaje (wiem po sobie).
Dzieci ściągnęły sobie filmy z torrenta i sie podniecają. Ciekawe czemu nie zakladaliscie tematów przed wyjsciem Jumper R5 LiNE XViD-mVs ? Ok szkoda gadać.
Bo nie każdy mieszka w Warszawie i ma filmy w dzień premiery ? Chciałbym Cię poinformować, że filmy w mniejszych miastach pojawiają się po miesiącu, a czasami nawet później...
że niby co ściągnęły!
ja jestem całkowicie przeciwny ściąganiu filmów i przegrywaniu i staram się to zwalczać... zawsze wrzeszcze na moich znajomych jak mówią przy mnie, że muszą sobie coś ściągnąć z neta...
pozdrawiam :)
Film dobry ale za krótki, dużo wątków zaczęli a ich nie skończyli, za dużo nie jasnych spraw.
Nic tylko czekać na drugą część jak będzie.