6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201042
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

NO tak ogladnelam i uwazam ze jest on niezly, ale nie jest to zbytnia rewelacja, choc warto ogladnac. :*

Paulina_ghost

tak, fabuła taka zwykła, ale dobry film do obejrzenia, przyjemny, rozrywkowy

zwłaszcza jak się było godzinę wcześniej na "Mgle", musiałem zabić czymś to głupie uczucie po tym filmie, dlatego zostałem i poszedłem na "jumper"

Jumper polecam, "mgłę" ABSOLUTNIE NIE :D

ocenił(a) film na 5
chankee

Co do "Mgły" zgadzam się całkowicie film porażka.
Jumper był o niebo lepszy, ale też nie dobry. Wszystko było jakies niedopracowane. Ni to "komedia" romantyczna, ni to sensacja, a juz na pewno nie komedia. Super pomysł ze skoczkami i to wszystko. Film zchrzaniony, pomimo dobrego pomysłu. 5/10

Ale jeżeli ktos oglądał Mgłę to polecam, bo jakos trzeba odstresować się po takim "horrorze", a Jumper się nadaje (wiem po sobie).

Luki

Dzieci ściągnęły sobie filmy z torrenta i sie podniecają. Ciekawe czemu nie zakladaliscie tematów przed wyjsciem Jumper R5 LiNE XViD-mVs ? Ok szkoda gadać.

ocenił(a) film na 5
inkamon

Bo nie każdy mieszka w Warszawie i ma filmy w dzień premiery ? Chciałbym Cię poinformować, że filmy w mniejszych miastach pojawiają się po miesiącu, a czasami nawet później...

kundzio

że niby co ściągnęły!

ja jestem całkowicie przeciwny ściąganiu filmów i przegrywaniu i staram się to zwalczać... zawsze wrzeszcze na moich znajomych jak mówią przy mnie, że muszą sobie coś ściągnąć z neta...

pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
chankee

Film dobry ale za krótki, dużo wątków zaczęli a ich nie skończyli, za dużo nie jasnych spraw.
Nic tylko czekać na drugą część jak będzie.

Woj8ech

?? które sprawy zostały niewyjaśnione?

dla mnie wszystko zostało zakończone...