6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201042
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

Połowa filmu.

ocenił(a) film na 3

'Jumper' skończył się w połowie, tzn. gdy akcja się wreszcie rozwinęła, widzowie powoli zaczęli rozumieć o co chodzii nagle ni z tego ni z owego koniec. Bardziej przypomina to pilot jakiegoś serialu niż pełnoprawny film. Wszystkie wątki zostały otwarte, nie wyjaśniło się totalnie nic. Jeśli mam rację i jest to początek jakiejś serii filmów o skoczkach i paladynach, i wojnie jaka się między nimi toczy to może coś z tego być, ale jeśli film jest zamkniętą całością to mogę mu dać jedynie 3/10 - za sceny rajdu przez miasto i pomysłowo wykorzystane możliwości skoczków w czasie walk. Reszta... Reszty po prostu nie ma, zabrakło.

Info

ale bredzisz człowieku :/ film dobry 8/10

Info

No to chyba go nie oglądałeś jeśli sądzisz, że nic się nie wyjaśniło ;/

ocenił(a) film na 2
Info

Zgadzam się w zupełności, z tym że wcale bym nie tęsknił, gdyby takowy serial nie powstał. To jeden z niewielu filmów jakie widziałem, w którym chodzi tylko o pokazanie efektów specjalnych. Fabuła jest szczątkowa i streścić ją można w tych 2 zdaniach: "Koleś odkrywa, że może przemieszczać się w przestrzeni, więc wykorzystuje to do obrabiania banków i pełnego przygód, luksusowego życia. Jego sielankę zaburza grupa "paladynów", polująca na takich jak on, jednak udaje mu się ich przechytrzyć i uratować przy tym ukochaną z dzieciństwa".
To kolejny film dla amerykańskich nastolatków, którzy mogą się wczuć w postać posiadającą nadprzyrodzone umiejętności, i robić co im się podoba (głównie kraść) nie ponosząc za to żadnych konsekwencji a przy tym znaleźć prawdziwą miłość..
4/10, za efekty specjalne, które zajmowały większość nudnawego w sumie filmu.

ocenił(a) film na 4
w00cash1234

Popieram woocash'a - film z bardzo słabo rozbudowanymi postaciami ( są po prostu nieciekawe ) i kiepską fabułą. Za to efekty specjalne naprawdę ciekawe. 4/10.