dziewczyna z takim talentem...
na okładkach czasopism córka reżysera a przyjeła taką role dziewczyna albo jest typową materialistka albo nie zna swojej wartosci mimo ze ja tak chwalili za główną role w "Ucieczka w milczenie" czy "Posłńcy" czy role przy Meg Ryan porazka...:/:/:/
Może jej rola zostanie rozwinięta w sequelu, a część pierwsza była jedynie wprowadzeniem postaci? Stewrat talent może i ma, ale wątpię by okładki czasopism były jego wyznacznikiem...
Zgadzam się:)Zresztą słyszałam , że Hayden to Jej nie lubi, ale to dobrze bo ja też:)
też myślę, że jej rola się rozwinie w drugiej części. Zresztą co z tego, że mała rola? Warto grać pierwszoplanowe postacie, jak i te z dalszego planu. To nic złego...
To był epizod. Na końcu David puka do drzwi domu swojej matki i otwiera mu jakaś dziewczyna (Kristen Stewart), która jest w rzeczywistości jego siostrą. Zmieniając temat, to nie wiadomo, czy Stewart przyjmie rolę w drugiej części filmu.
ona nie ma talentu jak wszyscy z sagi zmierzch, ani ładna ani bystra tylko tyle ze tatus wkrecił ja do branzy
Według mnie talent mają tylko Rathbone (Jasper) i ta, co w poprzednich częściach grała Wiktorię...