6,7 201 tys. ocen
6,7 10 1 201043
5,1 16 krytyków
Jumper
powrót do forum filmu Jumper

dziewczyna z takim talentem...
na okładkach czasopism córka reżysera a przyjeła taką role dziewczyna albo jest typową materialistka albo nie zna swojej wartosci mimo ze ja tak chwalili za główną role w "Ucieczka w milczenie" czy "Posłńcy" czy role przy Meg Ryan porazka...:/:/:/

ewa0302

Może jej rola zostanie rozwinięta w sequelu, a część pierwsza była jedynie wprowadzeniem postaci? Stewrat talent może i ma, ale wątpię by okładki czasopism były jego wyznacznikiem...

Sheo

Ja bym się na jej miejscu zwijała ze szczęścia, że chociaż spojrzała na Haydena ... ahh dreams :)

ocenił(a) film na 10
Marie_Claire

Zgadzam się:)Zresztą słyszałam , że Hayden to Jej nie lubi, ale to dobrze bo ja też:)

ocenił(a) film na 10
Sheo

też myślę, że jej rola się rozwinie w drugiej części. Zresztą co z tego, że mała rola? Warto grać pierwszoplanowe postacie, jak i te z dalszego planu. To nic złego...

weramg

W jakim konkretnie momencie zagrała? :P

użytkownik usunięty
Nightmare_

To był epizod. Na końcu David puka do drzwi domu swojej matki i otwiera mu jakaś dziewczyna (Kristen Stewart), która jest w rzeczywistości jego siostrą. Zmieniając temat, to nie wiadomo, czy Stewart przyjmie rolę w drugiej części filmu.

użytkownik usunięty
Nightmare_

Na samym końcu. Otwiera drzwi Haydenowi i woła jego (i tym samym swoją) mamę.

ocenił(a) film na 10

ona nie ma talentu jak wszyscy z sagi zmierzch, ani ładna ani bystra tylko tyle ze tatus wkrecił ja do branzy

użytkownik usunięty
sisal

Według mnie talent mają tylko Rathbone (Jasper) i ta, co w poprzednich częściach grała Wiktorię...

ocenił(a) film na 7

Dobra aktorka żadnej roli się nie boi, nawet jeśli ogranicza się ona tylko do otarcia drzwi. W przypadku Kristen należy się jednak zastanowić czy ta rola faktycznie umniejsza jej talent, czy może stworzona jest tylko do takich ról...