Film jest exstra:)Dużo akcji i miłości:)Ma w sobie to coś.Akcja nie toczy się ciągle w tym samym miejscu tylko w kilku miejscach na świecie:)Dialogi są ciekawe , a aktorzy znakomicie dobrani.MEGAHIT:)
dlatego nie rozumiem czemu film ma taka niską średnią ;/ Choć dawno go widziałem pozostał w pamięci, jedno z marzeń dzieciństwa by podróżowac w ten sposób :)
Masz rację :) Bo ja też bym chciała podróżować w ten sposób :) Jest szybki i fajny :) Obejrzałam go i tak mi się spodobał , że teraz oglądam go ciągle i wcale mi się nie nudzi.Bo film jest SUPER 10/10.
Sam temat teleportacji jest fajny. Mnie tylko iryruje pomysł wstawienia tych eee... palladynów. Jumerzy sobie słodko żyją, teleportując się i nikomu nie wadząc, aż tu nagle niewiadomo czemu chcą ich zabić jacyś palladyni. I tu nasuwa się pytanie: co kieruje owymi palladynami?? I po jaką cholerę zabijać bogu ducha winne istoty???? no troche to naciągane :P
Bardziej widzi mi się jakaś komedia romantyczna, gdzie główny bohater może się teleportować itp niż jakaś bezsensowna walka..